30 de novembre del 2011

El tràiler de Pulseras Rojas!

Avuí a la web de TNT,he vist que ja estava penjat el tràiler de Pulseras Rojas! Mireu-lo,no us podeu perdre el Lleó dient PULSERAS ARRIBA! jaja
Per cert,fa uns dies a la pàgina de facebook del Blog,vaig penjar una enquesta, de si mirarieu polseres vermelles amb castellà o no. 157 persones han votat que no, que es la majoria. Jo crec que es una molt bona notícia de que facin polseres amb un altre idioma,no creieu? I Catalunya demostrarà que té les millors series del Món!


27 de novembre del 2011

Exclusiva! El Marc Balaguer i la Llum Barrera presentadors de la Gala d'Any Nou de TV3!

Exclusiva! El Marc Balaguer i la Llum Barrera presentaràn la gala d'Any Nou a TV3! La gravaràn el pròxim dijous dia 1 de desembre al teatre Jardí de Figueres i s'emetrà el dia 1 de gener de 2012. Fantàstica notícia que m'ha arribat i que encara no ha sortit publicada a cap més lloc.
Quina bona manera de començar l'any! No us sembla?


Entrevista a la Llum Barrera/ Mare del Roc a Polseres Vermelles!

Hola Llum! Gràcies per acceptar aquesta entrevista pel blog de Polseres Vermelles de Joan Pons,t'ho agraeixo molt:

-Vas començar de periodista, com vas acabar treballant d'actriu?
Doncs, mira, va ser com una juguesca, una mena d'aposta entre els companys periodistes. Jo sempre muntava el "show", feia bromes,cantava i animava la redacció. Així que quan els vaig comentar que volia provar d'entrar a l'Institut del Teatre a la secció de Veu, me varen dir: "Qué dius? Amb la gràcia que tu tens, has d'intentar entrar a interpretació". Jo vaig dir: "Què va, no m'agafaran...!". I ells em van dir: "Qué t'hi jugues? Va, a veure si ets capaç, anima't i fes les proves". I tenien raó, vaig entrar a l'Institut i vaig acabar trobant la meva vertadera vocació. Crec que sóc millor actriu que periodista, gaudeixo més i crec que tinc milllors actituds. Tot i que no deixo d'interessar-me per l'actualitat, m'encanta fer entrevistes i col.laboro de tant en tant en ràdio i premsa escrita.
-El teu paper és molt important a la sèrie perquè dóna molta alegria i optimisme. T'ha agradat fer de Mare del Roc? Per què?

El meu paper és un bombonet, era tot un repte. Fer riure i plorar alhora. La mare del Roc és infinitament positiva, optimista, tant que es fa pallassa d'hospital per ajudar i animar els nens malalts, a més del seu fill, el Roc. S'ha de ser una persona molt coratjosa per fer això. I jo admiro profundament aquest personatge. He intentat donar-li tot el sentiment que em provocava la lectura del guió, molt ben escrit. I gràcies a la feina de direcció del Pau Freixas i la bona actuació de la resta dels actors, vaig aconseguir transmetre el que volíem, el sentiment de lluita constant.




-Ens podries explicar un moment que recordis del rodatge de la sèrie? 

N'hi va haver molts, de molt divertits i molt emotius. El que recordo amb més emoció és el moment en què es desperta en Roc. Vam acabar plorant tot l'equip, emocionats, com si hagués estat en coma de veritat. Va ser molt emocionant i molt divertit perquè rèiem i ploràvem. Al Nil Cardoner li fèiem brometes, perquè pobre no es podia moure. A més passava molta calor, sota les mantes en ple estiu. Així que ell s'havia d'aguantar el riure i els moviments per no desfer el personatge.
-Suposo que ja saps que a la segona temporada de Polseres el teu paper serà molt més important, deus estar molt contenta no?

Boja d'alegria!! Pensava que un cop es despertés el Roc, el meu personatge ja no tindria interès. Però quan l'Albert em va dir que volia aprofundir en el personatge de la mare, de com s'havia fet pallassa, de com continuava la vida després de la dura experiència del coma del seu fill... vaig fer un crid. Li vaig dir: "El que vulguis, faré el que vulguis, com si vols que entri a l'hospital fent 'el pino'!". M'encanta tornar a tenir l'oportunitat de coincidir amb un equip tant meravellós.
-Com t'imagines la segona temporada, creus que tidrà tant d'èxit com la primera?

No tinc ni idea de què li està passant pel cap a l'Albert. però de ben segur que s'haurà esforçat per sorprendre. Perquè superar la primera serà difícil, però no impossible. Hi haurà nous personatges i els Polseres de sempre, aixì que segur que tornarem a viure situacions divertides.
-Actualment mantens contacte amb algun actor de Polseres?
No gaire. El fet que jo visgui a Madrid fa que no sigui massa fàcil trobar-nos. Però hem coincidit en alguna festa o algun programa de TV3 i ens fa molta il.lusió, perquè som com una família.
-T'agrada el blog de Polseres de Joan Pons?
M'encanta!! Ets un crack. Moltes gràcies, perquè si no hi hagués gent com tu que s'esforça per mantenir viva la flama dels Polseres, no sé si ja ens haurien oblidat. Així que moltíssimes gràcies per recordar-nos i ser tan fidel. Polseres amunt!!!




26 de novembre del 2011

El Blog ja està de Nadal!

El Blog ja està de Nadal! És una época de l'any molt especial... Us agraden els mini-polseres i el Blog de Nadal? Durant tota aquesta tarda estarè treballant amb detalls per posar al blog jeje, espero que us agradi!
Per cert,demà hi ha una gran sorpresa al blog no us ho perdeu! I proximament un Concurs especial Nadal!

24 de novembre del 2011

Entrevista a l'Albert Espiniosa al Complement "Viajar" de la Vanguardia!

Avuí, he vist que al complement "Viajar" del diari LA VANGUARDIA,venia una entrevista amb l'Albert Espinosa!
És molt interesant,una de les coses que m'han agradat,per exemple,és que diu que els aereoports són aburrits,perquè falten piscines,perruqueries,boleres,llocs per dormir una estona... diu que ens tenen tancats perquè no ens divertim molt jeje

Aquí teniu l'entrevista! Cliqueu a sobre la foto,i és veurà més gran.



23 de novembre del 2011

El dia 5 de desembre,s'estrena "Pulseras Rojas" al canal TNT!

Avuí,m'he passat per la pàgina web del canal TNT, i he vist una notícia de que estrenaríen Pulseras Rojas el dia 5 de Desembre a les 22:15h. Serà casi el mateix horari de quan ho feien aquí a Catalunya!
A la notícia també posa informació sobre la sèrie i sobre l'Albert Espinosa. Vosaltres ho veureu també en Castellà?

Aquí us deixo el link:

22 de novembre del 2011

Que pensa Mònica Terribas de que facin una versió americana de Polseres?

Avui,a formulaTV ha sortit el que pensa la Monica Terribas (Directora de TV3) sobre que facin una versió americana de Polseres Vermelles.
Mònica Terribas:  
"per a una televisió pública com la nostra aconseguir fer una sèrie que posi en valor la lluita per la vida des de la perspectiva dels nens que s'enfronten a les seves limitacions ja és tot un somni. Que traspassi les fronteres i arribi a tothom és la culminació de la nostra funció: universalitzar continguts amb sentit constructiu ".

També posava que a Estats Units,per poder produir una sèrie,primer es roda el capítol pilot i a continuació s'ensenya als possibles anunciants,per saber qui està interesat. Si té exit,el capítol pilot es converteix en sèrie.Això vol dir que avans de veure la versió americana de la sèrie,veurem el capíol pilot jeje.

Aquí us deixo el link de la notícia:



18 de novembre del 2011

Com us imagineu la Segona temporada???

Vosaltres com us imagineu que serà la segona temporada de Polseres Vermelles? De moment tenim aquesta informació:
-Encara ens agradarà més la 2a temporada que la primera,i l'Albert s'ho està passant molt bé escribint-la.
-Hi hauràn més noies
-Tots els Polseres de la 1a temporada els veurém a la 2a
-Sortirà una família cega formada per 6 persones
-El toni tornarà però no com a pacient
-Entren 10 polseres nous
-L'Ignasi el continuarém veient...
-Un dels personatges més importants serà la mare del Roc amb la seva feina,o sigui de pallaso a l'hospital
-El Roger tindrà un paper molt més important
-Rodaràn a l'estiu que bé,i s'estrenarà aproximadament al Setembre

Per cert, aquesta setmana un famíliar directe d'un polsera,m'ha dit que faràn unà versió Africana de Polseres,però encara no està confirmat.

14 de novembre del 2011

L'Albert Espinosa ha guanyat el premi Protagonistas a la secció de Literatura!

L'Albert Espinosa ha guanyat el premi Protagonistas 2011 a la categoría de Literatura!Un premi més!
Avui,era la entrega del premi,l'Albert,al seu facebook ha posat una foto,anava amb "traje" li queda molt bé!

Per cert,s'ha creat un blog i una pàgina de facebook nova,mireu-ho! Al blog posarà els articles que fa al Períòdico de Catalunya, idees de pensaments...etc. Aquí us deixo els links:
Pàgina Facebook- http://on.fb.me/s9cuht

9 de novembre del 2011

Els Polseres,l'Albert i el Pau,recollint el premi ONCE!

Com molts sabeu,Polseres Vermelles va guanyar el Premi ONCE!Un premi molt important,aquí us deixo el link de la notícia:
http://bit.ly/rr3yJo
Ahir,l'Albert Espinosa al seu facebook,va penjar la foto de quan recollien el premi,Moltíssimes Felicitats!



6 de novembre del 2011

Una petita biografía de l'Igor Szpakowski!

•Post especial polsera del mes de novembre•

L'Igor Szpakowski,es un actor català. Va nèixer l'any 1997 i té 13 anys.Avans de fer Polseres Vermelles,interpretant al Jordi,un nen amb càncer de tíbia,va fer anuncis publicitaris i curtmetratges,fa Judo i és casteller a la Colla de Mataró.
Aquí us deixo un video d'ell que he trobat,el podreu veure cantant sense tú juju:

4 de novembre del 2011

Converses amb... Polseres Vermelles al Zoom Festival d'Igualada!

Ahir a les 8 del vespre a Igualada,al Zoom Festival hi havia un acte molt especial "Converses amb...Polseres Vermelles" on anaven la Llum Barrera i l'Albert Espinosa,juntament amb Sandra Fernandez de Filmax,Jordi Roure de la productora de TV3 de Polseres, i amb ells també hi havia la cordinadora general del Festival,l'Anna Cervera.


Al arribar,ens han dit que per problemes metereològics i de l'Ave,l'Albert Espinosa no podria assistir,i que es tindria que fer a través d' Skype.Abans de que comencés,la Llum Barrera va fer una petita sessió de fotos per la premsa i assistents,ha signat autogràfs...etc amb la seva simpàtia habitual.

Al entrar a dintre la sala,al fer la videoconferencia amb l'Albert,han vist que fallava molt,i s'ha tingut que fer un invent d'alta tecnología jaja,un iPhone amb un micro.L'Albert ens ha dit algunes novetats que encara no s'havien dit, com per exemple...
-Encara ens agradarà més la segona temporada que la primera,i que s'ho està passant molt bé escribint-la
-Hi hauràn més noies
-Tots els polseres de la 1a Temporada els veurém a la 2a

Aquí us deixo un vídeo del que es va parlar i el que es va fer: 


Hem passat una molt bona estona,gràcies a ells per compartir amb nosaltres tot aixó i fer possible aquesta meravellosa sèrie!



1 de novembre del 2011

El Polsera del mes de Novembre és...

El mes de Novembre estarà dedicat al Jordi! (Igor Szpakowski) igualment,no es cap sorpresa,perquè com que és l'ultim,ja ho sabieu des del més passat.
Per cert,molts us preguntareu: ara que ja s'ha acabat lo del polsera del mes,que es farà? Doncs es farà el Joc de Polseres del més.Us explico,cada més farem un joc relacionat amb polseres,com per exemple una sopa de lletres on s'hauràn de trobar noms o frases relacionades amb la sèrie etc...i el més divertit és que qui ho encerti primer tindrà premi! Quin? ahhh...tot aixó el mes que bé jeje


FELICITATS JORDI!


Arriben els mini Polseres, versió millorada!!

He creat uns nous mini-polseres versió millorada!A mi m'agraden molt més aquests jeje i a vosaltres?? Per cert si la voleu comparar amb l'anterior versió la podeu trobar  a l'apartat Dibuixos! Que passeu un bon dia de tots Sants!