30 de setembre del 2012

La Mireia Vilapuig opina sobre el blog (Vídeo)

Durant el rodatge de la 2a temporada de Polseres, la gran actriu Mireia Vilapuig (Àlex a la sèrie) va donar la seva opinió sobre el blog, diu que li agrada molt! A nosaltres si que ens agrada molt ella!
Al acabar la 1a temporada molts ens vam quedar en el dubte de si era un àngel o no... a la nova temporada tindreu aquesta resposta.

29 de setembre del 2012

Dia Mundial del Cor

El 29 de Setembre de cada any se celebra el dia Mundial del cor, sense aquest òrgan tan important no podríem viure, va ser el que li va passar a l'Ignasi, que tenia bastants atacs al cor amb una curta edat i això li va fer perdre la vida al capítol 9.Totes les malalties que provoca el cor causen aproximadament la mort de 17,3 milions de vides l'any.
Segurament un dels moments mes emotius de la primera temporada va ser quan l'Ignasi li va dir a la Lourdes que no li digués res als polseres de la seva operació amb un 50% de probabilitats de viure i un 50% de morir, però les pèrdues poden ser guanys...

27 de setembre del 2012

Filtració a YouTube d'escenes de l'últim capítol de la 2a temporada de Polseres

S'han filtrat a YouTube uns vídeos on es mostren els Polseres rodant l'últim capítol de la 2a temporada a Mallorca, concretament a Cala Mesquida i a l'hotel de quatre estrelles: Hotel Cala Mesquida Club, podeu veure els vídeos clicant als enllaços.

Aquí teniu els polseres realitzant una activitat aquàtica.




I aquí estàn amb una festassa, per què serà?


L'Alex Monner i l'Igor Szpakowski s'agafen perquè van coixos... penseu que pot ser...


I per acabar, els actors passejant per la platja.


Això encara fa venir més ganes de veure la 2a temporada!

22 de setembre del 2012

Exclusiva! Els Polseres roden la 2a temporada en una masia de "Lliçà d'Amunt"

Fa poc els Polseres van anar a rodar la 2a temporada amb una masia Catalana situada a Lliçà d'amunt. Gràcies al pare de l'Igor (Janusz Spakowski), us puc ensenyar aquestes fotos que ha realitzat ell mateix, com podeu veure la escena passa amb una llar de foc.


L'Alex Monner surt amb algunes fotos amb cabell i amb unes altres calvo, per què serà? I el Marc Balagur porta ulleres!


A la Llar de foc no només hi han els protagonistes, també hi ha una dona amb una jaqueta blava, qui serà? No us puc dir el seu nom però si sabeu de cinema català i heu vist "Pa Negre" sabreu de seguida qui es.



Tots van amb roba antiga, com si la escena passés amb un altre época. Si polseres passa a l'actualitat! Per què pot ser?



Per acabar, aquí teniu l'Igor amb un descans:



Segurament amb aquest post us he donat molta feina per la vostra imaginació...

19 de setembre del 2012

Albert Espinosa serà un nou personatge de "Polònia"

El gran Albert Espinosa (creador de Polseres), serà un dels nous personatges del programa de TV3, "Polònia", l'interpretará en Max Marieges. Aquí teniu una foto que ha penjat el facebook oficial del programa, que us sembla? Està bastant aconseguit no creieu?
No us ho podeu perdre, aquest Dijous a les 21:50h!

16 de setembre del 2012

L'Alex Monner opina sobre el blog (Vídeo)

L'altre dia, al rodatge de la 2a temporada de Polseres vaig estar parlant amb l'Alex Monner (Lleó), us he de dir que em van deixar impresionat les seves paraules, aquí teniu el que va dir! Quin crack!

15 de setembre del 2012

Exclusiva! Així es realitza el rodatge de la 2a temporada de Polseres Vermelles (Part 2)

Tots els actors han de repetir bastantes vegades les sequències, al mínim error tot s'ha de tornar a fer perquè quedi absolutament perfecte. El Pau Freixas i els seus ajudants miren les escenes desde unes pantalles portàtils, ells són els que diuen que tornin a repetir-ho o que ja és bona.


Els Polseres cada dia s'han d'estudiar els guions per el dia següent, així durant tot l'estiu! Quan arriben al rodatge només fan una petita repassada perquè ho han estudiat tot el dia abans! Imagineu-vos que cada dia teniu un exàmen i cada dia heu d'estudiar molt per treure bona nota, mes o menys és això! Ser actor no és gens fàcil!
Com a la part 1, aquí us deixo unes fotos dels actors principals passant l'estona abans de rodar:



I per acabar, aquí teniu el Toni (Marc Balaguer) grabant una escena!

12 de setembre del 2012

Exclusiva! Així es realitza el rodatge de la 2a temporada de Polseres Vermelles (Part 1)

Durant tot aquest estiu he anat bastantes vegades al rodatge de la 2a temporada de Polseres per fer de figurant i també com a periodista. He estat observant els rodatges i ja se pràcticament tot el que passarà a la nova temporada. Vaig parlar amb els polseres i també vaig conèixer als actors nous. No us puc dir res fins que surti a la sèrie però si que un puc dir una... la 2a temporada us agradará mes que la 1a! Ara us explicaré com es realitza el rodatge, quan ho veiem per la televisió molts no penseu en tot el treball i esforç que hi ha darrere les càmeres.

Normalment començen el rodatge a les 8 del matí i acaben a les 7 de la tarda .11 hores on tot l'equip només descansa per esmorzar i per dinar.
Només arribar ja ho preparen tot, com aquestes parets artificials que fan una sala d'espera:


Al rodatge tots tenen un paper molt important, hi han els càmeres, maquillatge, vestuari, figuració, só, producció, direcció, el departament d'art que s'encarrega dels decorats..etc. I per suposat, les grans estrelles de la sèrie, els actors!
Aquí us deixo unes quantes fotos d'alguns actors principals descansant i fent de les seves durant l'estona que tenen d'espera a rodar:



Abans de dir acció, els actors repasen una mica els guions al lloc on han de rodar, com per exemple aquesta sequencia que assajen amb el Pau Freixas i l'Albert Espinosa presents.


Aquí s'acaba la 1a part d'aquest post, d'aquí uns dies tindreu la 2a, on hi haurán més fotos dels actors, i explicaré moltes mes coses del rodatge!

7 de setembre del 2012

Cada diumenge del mes, una pel·lícula d' Albert Espinosa al canal 3XL

Com vaig dir fa un temps a facebook i a twitter, durant aquest mes de setembre emetrán 4 pel·licules del gran Albert Espinosa, el creador de Polseres! Farán una cada diumenge a les 22:20h al canal 3XL, aquí us deixo quin dia les farán; Jo no m'ho penso perdre, i vosaltres?

9 de Setembre: La teva vida en 65 minuts
16 de Setembre: Herois
23 de Setembre: No em demanis que et faci un petó perquè te'l faré
30 de Setembre: Deu ser que ningú no és perfecte


4 de setembre del 2012

El Nil Cardoner opina sobre el blog (vídeo)

El Nil Cardoner (Roc) està aquests dies molt enfeinat amb el rodatge de la 2a temporada de Polseres, però amb un descans, va ser molt amable de dirigir aquestes paraules sobre el blog. Que simpàtic que és!