31 de desembre del 2012

Un petit resum de l'any 2012

Com l'any passat, ara us fare un petit resum de les coses que han passat durant aquests 365 ultims dies relacionades amb Polseres i el blog.
Aquest any  ha sigut sense Polseres Vermelles, però es va començar a parlar molt un altre cop aquest estiu per causa de 2 raons: La 1a es que es va estrenar la 1a temporada en castellà al canal Antena 3 i la 2a que del Juliol al Setembre s'ha estat rodant la 2a temporada. Jo vaig tenir la sort d' anar bastantes vegades al rodatge per fer de figurant i com a periodista i practicament ja se tot el que passarà però m'ho estic guardant per quan s'estreni el dia 14 de Gener per poder informar-vos millor i amb mes detalls. Com ja us vaig dir alguns dels meus dibuixos que hi han penjats al blog sortirán als decorats d'una habitació de la 2a temporada! Durant aquest any també us he anat explicant bastantes exclusives, com per exemple alguns del nous actors que apareixeràn.
Al blog també s'han fet concursos, a l'estiu es va fer la 3a edició del concurs "Guanya una Polsera Vermella" on 10 persones en van aconseguir una i fa poc vaig sortejar entrades per anar a veure l'Igor al teatre.
Les visites del blog han anat augmentant i augmentant fins avui que ja supera les 460.000 amb una mitjana de unes 1.000 per dia. La Pàgina de facebook ja supera els 11.000 m'agrades i el twitter els 5.000 followers. Desde que tinc el blog he escrit mes de 300 posts i he tingut mes de 3.600 comentaris!


Ara us explicare el que han fet els polseres i els seu creador apart d'estar ocupadissims amb el rodatge:
L'Albert Espinosa s'ha dedicat a escriure el guió de la 2a temporada i el de "Els nostres tigres beuen llet" una obra que ja es pot veure al TNC on ell també hi actua, el Nil Cardoner ha protagonitzat la pel·licula "Fenix 11'23", l'Igor Szpakowski va participar en l'obra de teatre "El secret de la cuina" i en la pel·lícula "La Por", La Joana Vilapuig a principis d'any va ser la protagonista del curtmetratge "REM", l'Alex Monner va participar a "REC3" , el Mikel Iglesias a una webserie anomenada "Cenizas y el Eden" i es un dels protagonistes de "Els nostres Tigres beuen llet" . I el Marc Balaguer ha seguit estudiant.
Espero que us hagi agradat aquest petit resum, el blog us desitja bon any nou 2013 a tots! Gràcies a tots per mirar-lo, sou els millors seguidors que es pot tenir! Ara al 2013 us seguire informant de tot sobre la 2a temporada i espero que les visites creixin i creixin cada dia molt mes!

28 de desembre del 2012

Gran èxit de la innocentada de la cancel·lació de la 2a temporada de Polseres

Com tots sabeu aquest matí he publicat una exclusiva, que es cancel·lava la 2a temporada de Polseres Vermelles. Tranquils que ha sigut una innocentada! Casi tots ho sabíeu però ho poso per si algú s'ho ha cregut. La 2a temporada començará el 14 de gener, tal i com estava previst.
El post de la innocentada ha tingut un gran èxit amb mes de 2.000 visualitzacions, i en un mateix segon miraven el blog 166 persones. També hi han hagut molts comentaris al blog, facebook i twitter. Si avui us diuen alguna cosa difícil de creure, sereu uns innocents!

27 de desembre del 2012

Exclusiva! Es cancel·la la 2a temporada de Polseres Vermelles

Exclusiva: Per motius importants de montatge, de moment la 2a temporada de Polseres Vermelles es cancel·la. Es veu que falten escenes i no ho poden fer perquè ens saltariem argument, he trucat a TV3 i m'ho han confirmat, aquest estiu acabarán de rodar les escenes que falten i no s'estrenarà fins el dia 21 d'Octubre a les 22:30h a TV3. Els d'Antena 3 també es tindràn d'esperar una mica més. Això si que son molt males notícies per els fans de la sèrie que estavem esperant ansiosos ja el compte enrrere. Que opineu de tot aixó?

(Post especial 28 de desembre...)

26 de desembre del 2012

Vídeo: La Joana Vilapuig opina sobre el blog

Al rodatge de la 2a temporada de Polseres Vermelles, la Joana Vilapuig (Cristina) va fer aquest video donant la seva opinio sobre el blog, diu que li agrada molt! Moltissimes gràcies!

24 de desembre del 2012

Ahir, els polseres al programa "TAGS"

Ahir, la Joana, el Marc, l'Alex i el Nil van anar al programa de televisió "TAGS" del club súper 3 i van participar en un concurs que consisitia en contestar preguntes sobre la 1a temporada de Polseres. Tot va ser molt entretingut i interessant i finalment va acabar guanyant l'equip de la Joana i el Nil.
Per veure tot el programa sencer, clica aquí
Recorda que aquesta tarda, a partir de les 15:50h comença la retransmisó dels primers 2 capítols de la sèrie a TV3!


22 de desembre del 2012

Albert Espinosa: "Tots els mitjans t'omplen. Però el teatre et fa viure"

Com tots sabeu, el passat dijous dia 20 es va estrenar a la sala Gran del TNC "Els Nostres Tigres beuen llet", la nova obra d'Albert Espinosa. Hi participen grans actors com Daniel Sicart (La Riera), Albert Baró, Carlos Cuevas (Ventdelplá), Clara de Ramón (KMM) i  de Polseres Vermelles el Mikel Iglesias, l'Andreu Benito i l'Andreu Rifé. Si vols saber de que va aquesta obra de teatre, pots mirar aquest vídeo que va fer el programa InfoK (clica aquí)
Ara ja saps que fer aquestes festes! Si vols comprar entrades o consultar els preus i horaris, a la pàgina web del TNC hi trobaràs tota la informació. www.tnc.cat
Aquí teniu una foto de la estrena, va ser un gran éxit!


Ahir, al suplement de la Vanguardia van entrevistar a l'Albert i unes de les coses que diu es que aquesta és la obra més important en que ha treballat i que "Tots els mitjans t'omplen. Però el teatre et fa viure"
Així que ja sabeu, tots cap al TNC! La podreu anar a veure fins el 3 de febrer de 2013.

19 de desembre del 2012

Analitzem els vídeos promocionals de la 2a temporada de Polseres

Com molts sabreu, durant aquests últims dies han penjat uns videos promocionals de la 2a temporada  amb els cinc polseres a la pàgina de facebook oficial de la sèrie. Segur que no t'has fixat en alguns detalls que donen pistes sobre escenes de la nova temporada, ja veureu com de cada foto del vídeo hi ha alguna cosa desctacable. Si encara no els has vist, a sobre dels noms podràs accedir-hi.

Lleó- Com podem veure, segueix a l'Hospital ingressat però ja li ha crescut el cabell. Camina, això vol dir que va amb una cama ortopèdica.


Cristina- Fa una vida normal fora de l'hospital i ha començat a practicar classes de ballet.


Toni- Segueix a l'hospital tot i que li van donar l'alta a l'últim capítol de la 1a temporada. Recordeu que l'Albert Espinosa va dir que tornaría, peró no com a pacient....


Roc- Després de sortir de l'hospital ha decidit anar amb una escola de música i apendre a tocar un instument de corda...


Jordi- Ja fa vida normal i va l'escola. Com el Lleó, li ha crecut el cabell i va amb una cama ortopèdica. 

17 de desembre del 2012

Arriba l'àlbum de cromos digital de Polseres Vermelles

Polseres Vermelles ja te el seu àlbum de fotos digital! Encara no el tens? Pots reviure els millors moments amb material exlusiu i saber mes sobre els nous personatges de la 2a temporada. Si et registres et donen 10 cromos per començar a col·leccionar i a canviar amb altres fans. La col·lecció consta de 500 cromos i si et conectes, cada dia en tindràs un de nou. Si vols crear-lo ja i saber mes informació clica aquí

Vols anar a la preestrena de la 2a temporada de Polseres Vermelles?

Dijous dia 10 de gener de 2013 es farà la preestrena de la 2a temporada de Polseres Vermelles a les 20h a l'Auditori de Barcelona. Vols anar-hi? TV3 ha organitzat un concurs on pots guanyar entrades dobles! Per participar, has d'explicar amb un vídeo, un text, una imatge o un àudio el que has fet durant els 2 anys que no s'ha emés la sèrie. Nomes per participar rebràs 10 cromos del nou àlbum digital de "Polseres Vermelles i participaràs en el sorteig de 500 entrades dobles per a la preestrena del primer capítol de la 2a temporada de la sèrie.
A més, un jurat triarà les tres millors històries que tindran com a premi conèixer als actors i creadors de Polseres!
Participa al concurs clicant aquí

15 de desembre del 2012

Avui, els Polseres molt solidàris al Zoo de Barcelona

Avui, amb la Paula Velez i l'Abel Rodriguez, 2 dels nous actors de la 2a temporada hem anat al Zoo de Barcelona al "Posa't la gorra", un acte solidari contra els nens amb càncer que organitza la associació AFANOC. A les 12:40h han sortit tots els Polseres Vermelles excepte l'Igor a l'escenari i la presentadora Monica Terribas els ha entrevistat, aquí teniu fotografies:





Després, com a sorpresa especial han pujat a l'escenari la Paula i L'Abel i els han presentat:


Per acabar aquí teniu una foto meva amb ells 2. Si vosaltres estaveu, expliqueu que us ha semblat!

14 de desembre del 2012

A partir del 24 de desembre es reemetrà la 1a temporada de Polseres per TV3

A partir del dia 24 de desembre reemetrán tota la 1a temporada sencera de Polseres Vermelles per TV3, així recordareu millor tot el que va passar per quan s'estreni la 2a temporada el 14 de gener de 2013. Emetràn 2 capítols per dia i començaràn a les 15:50h i acabaràn a les 17:35h.

11 de desembre del 2012

14 de Gener, aquesta es la data oficial de la estrena de la 2a temporada de Polseres

Ja es oficial, la 2a temporada de Polseres Vermelles s'estrenarà el dia 14 de gener de 2013. Per fi ha arribat el moment que tant esperavem, d'aquí aproximadament un mes estarem veient als polseres de nou. La sèrie tindrà el mateix horari que la 1a temporada; tots els dilluns a les 22:30h al canal TV3. Ara a esperar!

9 de desembre del 2012

Un any mes, el blog amb La Marató de TV3

L'edició 2012 de La Marató de TV3 es farà diumenge 16 de desembre i estarà dedicada al càncer. Podeu ajudar als que pateixen aquesta malaltia trucant al telèfon 905 11 50 50. La Marató diu molt de tu.
Els Polseres han fet un vídeo divulgatiu on expliquen que es la malaltía (clica aquí) i l'Albert Espinosa també ha donat suport (Clica aquí)
A la sèrie el Lleó i el Jordi tenien càncer i junts anaven superant la malaltia gràcies a les ganes de viure i superació. Des d'aquí, us dic en primicia que els polseres estaràn a la Marató i en algun moment visitaràn el plató! Ja us aniré informant!


7 de desembre del 2012

L'Igor Szpakowski està rodant com a protagonista "La Por", una pel·licula dramatica

El passat dia 28 de Novembre va començar el rodatge de "La Por" una pel·licula dramatica on l'Igor es el protagonista principal. El llargmetratge està basat amb una novela de Lolita Bosch anomenada "M" i el director es en Jordi Cardena. Estaràn aproximadament un mes rodant per diferents llocs de la ciutat de Barcelona, aquí teniu l'argument:
El Manel es un noi de 16 anys amb, aparentment, una vida normal: surt amb una noia, té un millor amic, manté una bona relació amb els seus professors, se li dóna bé el bàsquet, viu amb els seus pares i la seva germana de 7 anys ... Però el seu pensament s'aïlla en treballar aviat per fugir de la por.

2 de desembre del 2012

Vídeo: El Mikel Iglesias opina sobre el blog

Aquest estiu, durant el rodatge de la 2a temporada de polseres em vaig trobar al Mikel Iglesias i va donar la seva opinió sobre el blog. Diu que li agrada molt i saluda a tots els seguidors!