27 de febrer del 2013

Un petit avanç del capítol 21 de Polseres Vermelles

La Cris està molt greu a causa del seu intent de fugida. El Lleó es queda molt tocat i tots els Polseres es reuneixen a l'UVI per estar al costat de la Cris. Fins i tot el Roc demana a la seva mare poder tornar a Barcelona per estar tots junts. Mentrestant, la mare de l'Ignasi té una greu complicació de l'embaràs i el Jordi, a petició del seu amic de l'hospital, li fa costat. Mentre la Cris està entre la vida i la mort, una nova vida neix a l'hospital. Aquesta és una nit vital per a tots els Polseres. Només si són capaços de mantenir-se units podran enfrontar-se a la situació.

25 de febrer del 2013

Que us ha semblat el capítol 20 de Polseres Vermelles?

Que us ha semblat el capítol 20 de Polseres Vermelles? El Lleó vol que els Polseres tornin a ser el grup d'abans i per complir la promesa que li va fer al Benito s'ha instal·lat a l'habitació del Jordi. Ell no en vol saber res perquè es pensa que aquest mateix dia li donaran l'alta però no es així. Li comuniquen que amb la biòpsia han pogut confirmar les sospites; li ha crescut el càncer al braç i haurà d'estar un temps mes a l'hospital. Es l'aniversari del Lucas, i la Mariona i el Dani li volen fer una sorpresa molt especial, volen que el Jordi li porti el pastis, ja que seria el seu gran desig. Al principi no vol però ho acaba fent i entre ell i el Lucas es crea una relació molt especial. El Toni es pensa que aquests 3 nens seran els nous Polseres.


La Rym encara segueix malament de la seva operació de pit i la Sra Encarna, una dona que li van treure 2 pits a causa de la malaltia li dona uns grans consells. Després el Lleó va a recollir les seves últimes coses a la seva antiga habitació i s'embolica amb la Rym. Mes tard descobreix que la Cris torna a estar ingressada i gràcies al Dr. Josep la aconsegueix veure. Quan la Cris s'assabenta de està amb la Rym s'ensorra i li diu a l'Eva que sempre ha estat enamorada del Lleó i que no estima al Victor. Aquella mateixa nit s'intenta treure la vida fent un ús abusiu d'unes pastilles per dormir. Com creieu que estarà la Cris al Proper capítol?


Aquí teniu el capítol sencer:

Ja pots jugar al trivial oficial de Polseres Vermelles

Ets un gran fan de Polseres Vermelles i segueixes la sèrie des del primer moment? Domosta-ho jugant al trival oficial! Si aconsegueixes una bona puntuació entraràs en el sorteig de 20 polseres de la sèrie. Pots jugar sense registre però per participar al concurs cal estar registrat.

Per començar a a jugar, clica aquí.

24 de febrer del 2013

Vídeo: Noah Manni opina sobre el blog

Al rodatge de la 2a temporada de Polseres Vermelles vaig conèixer al meu amic Noah Manni (Dani) i va fer aquest vídeo donant la seva opinió del blog, diu que li encanta, moltíssimes gràcies!

22 de febrer del 2013

Exclusiva! A partir de dilluns vinent ja podràs comprar la samarreta oficial de la sèrie

Exclusiva! A partir de dilluns vinent ja podràs comprar la samarreta oficial de Polseres Vermelles. En vols una? Les samarretes, negres i de màniga curta en la versió de nois, i de tirants estil nedadora en la versió de noies, tindran un preu de 14,95€. Es podran trobar a la botiga on-line de TV3 i també a Abacus, Fnac, Caprabo, llibreries, quioscs i altres superfícies. Us agraden? Recordeu que el mateix dia també surten a la venda les Polseres oficials de les que ja us vaig parlar fa uns dies (clica aquí). 

20 de febrer del 2013

Un petit avanç del capítol 20 de Polseres Vermelles

El Lleó vol que els Polseres tornin a ser el grup que eren abans, tal com li va prometre al Benito. Però el Jordi no en vol saber res, perquè està convençut que aviat li donaràn l'alta de l'hospital. El Lleó descobreix que la Cris torna a estar ingressada i la cita a una reunió dels Polseres. Abans de la reunió, el Lleó s'embolica amb la Rym. Quan la Cris se n'assabenta, s'ensorra i confessa a l'Eva que sempre ha estat enamorada del Lleó, que no estima el Víctor, i que la seva vida és un desastre. A la nit, la Cris decideix fugir de tot allò que l'aclapara.

19 de febrer del 2013

Paula Vélez dóna vida a la Mariona a Polseres Vermelles

La petita actriu Paula Vélez dóna vida a la Mariona a Polseres Vermelles. Va sortir per primer cop al capítol 19 i la veurem durant tota la temporada. És un personatge que donarà molta alegria a la sèrie i ens agradarà molt a tots. Ella ja te molta experiència en aquest àmbit, ha participat a la 1a temporada de "Gran Nord" i pròximament la veurem a la 2a. També ha fet de model i va fer el seu primer anunci quan només tenia 2 anys a la campanya de "Dodot", fa poc ha fet alguns com el de "Gas Natural" o "Afterbite".
La Mariona té 10 anys i trastorns respiratoris que l'obliguen a anar sempre amb una màscara d'oxigen. Però això no li impedirà ser la companya d'aventures del Dani i el Lucas.

18 de febrer del 2013

Que us ha semblat el capítol 19 de Polseres Vermelles?

Que us ha semblat el capítol 19 de Polseres Vermelles? El Lleó va a fer-se una biòpsia i coincideix amb el Jordi. El Dr Josep els hi explica als 2 que durant la biòpsia, hauran de fer una intervenció als seus monyons per posar pell, ja que l'os els hi ha crescut molt ràpid. La Cristina coneix a la seva companya d'habitació i pensa que està bastant boja; l'Eva. Ella pateix anorèxia  i no s'entenen gaire bé. El Víctor li comunica a la Cris que el Benito a mort i l'Eva li deixa el seu mòbil d'amagat perquè pugui trucar al Lleó. Quan el truca el Lleó no està i l'agafa la Rym. Les dos tenen una conversa plena de mentides i encara no saben qui es realment qui.


A la Rym li acaben de fer l'operació de pit i no està gens bé, el Mercero li diu que es miri al mirall i així es trobarà millor. El Lleó intenta ajudar-la i cada vegada van acostant-se mes.
El Toni troba les claus del cotxe del Benito i amb l'ajuda dels fans dels Polseres, la Mariona, el Dani i el Lucas localitzen el seu cotxe i hi troben posada una de les seves cançons preferides. Decideixen que la faran sonar durant el seu comiat. El Lleó, el Toni i el Mercero assisteixen per dir-li l'últim adéu. Aconseguirà el Benito tornar a ajuntar el grup?


Aquí teniu el capítol 19 sencer:

15 de febrer del 2013

15 de Febrer: Dia Internacional de la Lluita contra el Càncer Infantil

Avui és el Dia Internacional de la Lluita contra el Càncer Infantil. Desgraciadament molts nens i joves de tot el món pateixen aquesta malaltia i lluiten cada dia per intentar superar-la, ells son els autèntics Polseres. Tu també pots col·laborar adquirint una polsera solidària per la investigació del càncer infantil de l'hospital Sant Joan de Deu de Barcelona, tots podem ajudar! (Tota la informació aqui
Polseres Vermelles ens ha ensenyat molt sobre aquesta malaltia, gràcies a ella sabem com es en realitat i la valentía que tenen tots aquests nens i les seves famílies. 


Aquí us deixo el videoclip de "Seguiremos", una cançó que segurament molts heu vist. Els nens i nenes de la planta d' Oncología de l'hospital Sant Joan de Déu canten juntament amb Macaco aquesta cançó amb un gran missatge d'esperança.

14 de febrer del 2013

Exclusiva! A partir del 25 de Febrer ja podràs comprar la Polsera Vermella oficial de la sèrie

Exclusiva! A partir del dia 25 de Febrer ja podràs comprar la Polsera Vermella oficial de la sèrie. Encara no tens la teva? L'empresa "SEYART" ha presentat la idea i disseny de les esperades Polseres, un producte oficial de TV3. El seu cost es de 4,95€ i es podràn trobar a la botiga on-line de "SEYART", a la seva botiga de Cervera i a llibreries, joieries i quioscs d'arreu de Catalunya. Us agrada com es? Aviat els mitjans oficials donarán totes les informacions.

13 de febrer del 2013

Un petit avanç del capítol 19 de Polseres Vermelles

El Lleó va a fer-se una biòpsia i coincideix amb el Jordi. A poc a poc, tots dos es tornen a acostar malgrat la tensió inicial. Entre la Cris i l'Eva, la seva companya d'habitació, també hi ha molta tensió. El Toni troba la clau d'un cotxe entre les coses del Benito. Amb l'ajuda del Dani, el Lucas i la Mariona (Una nova incorporació que ens encantarà) localitza el cotxe i hi troben una de les seves cançons preferides. Decideixen que la faran sonar per dir-li adéu. Tots els Polseres presencien l'emotiu comiat del Benito. És un cop molt dur per al grup, però, d'alguna manera, el Benito, una vegada més, aconsegueix tornar-los a unir.

12 de febrer del 2013

Entrevista a Ivan Luengo/ Lleó petit a Polseres Vermelles

1- Ets molt petit i ja estàs triomfant actuant, com va començar a agradar-te la interpretació?
Sempre m'ha agradat molt el teatre i el cinema. Quan tenia 6 anys volia fer teatre i em van apuntar a una agència de publicitat, des del primer moment van apostar per mi. Els meus inicis van ser en anuncis, però el dia que em van donar l'oportunitat de nou en el cinema treballant amb Mario Casas (A tres metros sobre el cielo) em va agradar molt l'experiència.

2- Quan et van dir que t’agafaven per la sèrie, quina va ser la teva primera reacció?
Doncs estava molt content i emocionat! Quan vaig saber la notícia estava a Cabrils i em vaig posar tan content que li vaig dir als meus pares d'anar a banyar-me a la platja de Vilassar per treure'm els nervis que portava a sobre!

3- Sabies que et tindries de rapar el cap? Al principi et vas negar o estaves disposat a fer-ho?
Al principi deia que no perquè vaig tenir un altre projecte, però al final vaig acabar dient que sí.


4- T’ha agradat fer de Lleó petit? Per què?
Si, i tant! Fer del Lleó quan era petit ha estat una experiència inoblidable que mai olvidaré.

5- On surts tu, quina és la teva escena preferida?
L'abraçada gegant que li faig al Benito quan li dic plorant que la meva mare està molt malalta, sens dubte.

6- Com ha sigut l’ experiència de treballar amb l’ Andreu Benito?
Va ser una gran experiència perquè el Benito és gran i molt pacient.

7- Quin es el millor record que guardes del rodatge?
Tots! Però en especial recordo part de l'equip, a la Marta que es  va  portar genial i al Oriol que sempre va confiar en mi.

8- Per acabar, t’agrada el blog de Polseres Vermelles de Joan Pons?
M' encanta, el blog es genial i el segueixo cada dia. Felicitats Joan!

11 de febrer del 2013

Que us ha semblat el capítol 18 de Polseres Vermelles?

Que us ha semblat el capítol 18 de Polseres Vermelles? El Benito s'està apunt de morir i li explica al Lleó que quan era petit va formar un grup com el dels polseres amb els seus 5 germans. Amb un flaixback es veu com tots s'estimaven a la seva mare però estava en els seus ultims moments per causa d'una malaltia. Llavors va desaparèixer el seu anell i el pare dels germans estava molt enfadat perquè ningú confessava que l'havia robat. Fins que no aparegués l'anell no podríen veure-la. Al cap de poc temps va morir i l'anell continuava sense tobar-se. El Benito va decidir abandonar als seus germans i al seu pare per lo cruel que va ser amb ell.


Quan el Benito està explicant la història li agafa una hemoràgia molt forta i el traslladen en una petita sala, a l'espera de la seva mort. Encara conscient, explica al Lleó que va ingressar a l'hospital amb la mateixa malatia que la seva mare. Li recorda com va conèixer al Lleó quan era petit i tots els bons moments que havien passat junts. Quan el Benito acaba li diu al Lleó que va ser ell qui va robar l' anell, volia tenir una part de la seva mare al seu costat.
El Benito vol que torni a ajuntar als Polseres i que busqui al seu únic germà que queda viu per demanar-li perdó, però just en aquell moment acaba la seva vida. Heu plorat? Que creïeu que passarà al  següent capítol? 


Aquí teniu tot el capítol sencer:

Exclusiva! A partir del capítol 11 de Polseres ja podrem tornar a veure a la Mireia Vilapuig

Exclusiva! A partir del capítol 11 d'aquesta temporada de Polseres Vermelles ja podrem tornar a veure a la Mireia Vilapuig  interpretant a l'Àlex. A la 1a temporada ens va deixar amb la intriga de si era un àngel o no, tot i que ningú es va creure que li sortien pels blancs a l'esquena per causa d'una malformació... teniu ganes de saber si en realitat ho es? Amb aquesta temporada el seu paper es tornarà mes important i sabrem si amaga alguna cosa.

10 de febrer del 2013

Exclusiva! Joan Sorribes serà un dels nous actors d'aquesta 2a temporada

Exclusiva! El jove actor Joan Sorribes serà un dels nous personatges d'aquesta 2a temporada de Polseres Vermelles. No us puc avançar gaire cosa, només  que el podreu veure a partir del capítol 9 i que interpretarà al Joan, un noi amb leucèmia. Ell és principalment conegut per el seu paper a la pel·licula "Herois", on interpretava a en Roth juntament amb part de l'equip de la sèrie. Teniu ganes de veure'l?

7 de febrer del 2013

2a entrevista a Andreu Rifé/ Dr Josep a Polseres Vermelles

1- Quina creus que es la clau de l'éxit de Polseres Vermelles?
La fusió entre el guionista Albert Espinosa i el director Pau Freixas. Es treuen el millor de l'altre. Per altra banda, també ajuda moltíssim els grandíssims actors protagonistes.

2- Ara el Mir Josep ja es Doctor, apart d'això que creus que ha canviat del teu personatge de la 1a a la 2a temporada?
No ha canviat res. Simplement té més presència. Els personatges adults tenim la tasca de satèl.lit al món juvenil.I està bé que sigui així; fer els nens protagonistes és bona part de l'èxit.

3- Estàs triomfant actuant i cantant. La cançó "fil de llum" del teu últim disc (PingPong) està entre les mes venudes d'Espanya, pensaves que arribaries tant lluny?
No. Tampoc pensava que Polseres arribaria a tants paísos... L'èxit de la cançó és deguda clarament a la sèrie. El fet de vincular la cançó a les imatges d'uns nois amb els que empatitza tota Catalunya és el motiu de l'èxit de la cançó.

4- T'esperaves que "Fil de Llum" sigués el tema principal de la sèrie? Quina va ser la teva primera reacció?
Un mai preveu les coses del tot. És de les millors experiències que he viscut mai. Però sento que queda molt per fer, estic feliç i satisfet però zero eufòric.


5- Fa poc t'hem vist interpretar al Simone a l'ultima obra de l'Albert Espinosa "Els nostres tigres beuen llet", com ha sigut l'experiència?
Espectacular. Un gran viatge teatral. Per tot: per la sala gran del TNC, pels companys d'equip i sobretot perquè m'ho he passat teta actuant. Com sempre...

6- L'Albert Espinosa i tu teniu una bona amistat desde fa molts anys , com us vau conèixer?
A la universitat politècnica UPC. Venim de ciències i no sabiem que anavem a lletres. Això ens feia grans. Ahir vam treballar junts, avui també i demà em temo que seguirem.

7- La 2a temporada de Polseres està tenint un gran èxit. Veus possible una 3a temporada?
No m'ho plantejo. És un altre secret d'aquesta sèrie. Que pensa en present, fent-ho el millor possible. Forma part de la honestedat i autenticitat de l'equip, per tòpic que soni és així.

8- Per acabar, t'agrada el blog de Polses Vermelles de Joan Pons?
M'agrada molt sobretot la perseverància del blog. I com s'hi va identificar des del primer moment. 
Gràcies Joan!!

Canta amb el karaoke oficial de "Fil de Llum"

No pots parar de cantar el tema principal de la 2a temporada de Polseres Vermelles? Aquí teniu el karaoke oficial de la cançó "Fil de Llum" d'Andreu Rifé. Ara ja pots cantar mentres segueixes la lletra amb el videoclip!

6 de febrer del 2013

Un petit avanç del capítol 18 de Polseres Vermelles

El Lleó li fa companyia al Benito, que li explica que, quan era un noi, va formar un grup amb els seus germans semblant als Polseres i ell era el guapo. Però quan va morir la seva mare tot va canviar. A causa d'això, el Benito va marxar de casa abandonant el seu pare i els seus germans, una cosa de la que s'ha penedit tota la vida. 
El Benito empitjora i el traslladen a una altra sala, a l'espera d'un desenllaç imminent. El Benito demana al Lleó que torni a ajuntar els Polseres i que busqui a l'únic germà seu que encara és viu i li demani perdó. El Lleó li promet que ho farà.

4 de febrer del 2013

Que us ha semblat el capítol 17 de Polseres Vermelles?

Que us ha semblat el capítol 17 de Polseres Vermelles? Es el dia de l'operació de la Rym i ella i el Lleó es desitjen sort. El Lleó s'ha de fer una biòpsia però avans de fer-la, gràcies al Toni s'assabenta que el Benito està molt greu, el va a visitar i el Benito li demana que sigui el seu tutor legal i que no demani que li allarguin la vida si no es necessari. El Dr. Josep li comunica que l' operació de cor no ha anat gens bé i que només li queden uns dies de vida.
El Jordi segueix amb les proves per saber que és el bony, es pensa que aviat li donarán l'alta però l'Ignasi sap que encara es quedarà un temps.


El Víctor li demana a la Cris d'anar a viure junts perquè se l'estima molt però en aquell moment li agafa una crisi d'ansietat i torna a ingressar a l'hospital.
La Zoe és una amiga de la Núria, una nena en coma. Demana ajuda al Toni i al Roc per veure si es poden comunicar amb ella. El Toni no ho aconsegueix, però en canvi el Roc apareix de sobte amb un Gorg on la coneix, ella i la seva amiga van tenir un accident i per culpa d'això es quedarà al Gorg per sempre.
El Toni vol tornar a reunir a tots els Polseres per donar suport al Benito però el Lleó acaba dient que el grup ja no existeix. Que creieu que passarà al proper capítol? Es salvarà el Benito?


Aquí teniu el capítol 17 sencer:

3 de febrer del 2013

Entrevista a Quim Avila/ Carlos a Polseres Vermelles

1- Com vas començar a fer d'actor?
Ja des de ben petit em va cridar l'atenció la interpretació; em semblava graciós tenir la capacitat de viure vides completament diferents a la pròpia. Vaig tenir la gran sort d'anar a una guarderia en que et podies disfressar a diari i, fins i tot, fer obres de teatre. Per tant, els meus pares van veure el meu interès pel teatre i van decidir apuntar-me a diferents escoles d'interpretació que em permetessin explotar aquesta capacitat.

2- Com et vas presentar al càsting de polseres? T'esperaves que t'agafarien?
Recordo que vaig veure el cartell que anunciava el càsting a l'escola d'interpretació on em formo i vaig decidir que enviaria el meu currículum per a provar sort. No tenia gaire clar si encaixaria en algun dels personatges que buscaven però vaig voler intentar-ho. Quan em van convocar per a la primera ronda de càstings em va desmotivar una mica saber que s'hi presentava força gent però de totes maneres em vaig proposar fer-ho el millor possible. Recordo anar passant les diferents fases del càsting i veure com les meves il·lusions creixien a mesura que s'acostava l'últim però, sincerament, no tenia del tot clar si m'arribarien a agafar. He d'agrair a tot l'equip que va organitzar els càstings la proximitat que transmetien a l'hora de fer la prova.

3- El Carlos es un personatge molt important, ja que li diu a la mare del Jordi que el seu amic té un bony a sota el braç, et va agradar fer d'aquest personatge?
Em va agradar molt fer de Carlos perquè és un noi molt atent i simpàtic amb tothom. Posa una gran passió en tot allò que fa i, fins i tot, es preocupa molt pels seus amics; això fa que a vegades s'involucri en excés a la vida dels seus amics, com en el cas del Jordi. És un personatge entranyable i que es fa estimar fàcilment.


4- On surts tu, quina es la teva escena preferida? Per què?
La meva escena preferida és aquella en que enganyem al Jordi per a que vingui amb nosaltres a la festa en que ens banyem a la piscina. Realment va ser una de les escenes més llargues de gravar perquè, cada cop que ens llençàvem a la piscina i s'havia de repetir l'escena, ens havien d'assecar tota la roba i el cabell. Resultava una mica repetitiu però va acabar sent molt divertit.

5- Ens podries explicar alguna anècdota o moment divertit del rodatge?
Recordo que un dels dies de rodatge a l'escola on el Jordi i jo estudiem mecànica, vam agafar uns skates d'atrezzo amb el Marc i l'Igor i vam decidir “explorar” l'institut i muntar-nos sobre els skates pels passadissos d'aquest. Realment va ser una manera de matar el temps molt divertida que va permetre, a més, que els coneguès més a fons a tots dos.

6- Actualment tens contacte amb algun actor de la sèrie?
Actualment amb qui tinc més contacte és amb el Marc i l'Igor donat que van ser els dos actors amb qui més vaig coincidir durant els dies de rodatge. Però de totes maneres, quant em trobo amb altres polseres també hi ha una molt bona relació; és el millor de poder actuar amb un equip tan familiar.

7- Per acabar, t'agrada el blog de Polseres Vermelles de Joan Pons?
Trobo que el blog de Polseres Vermelles de Joan Pons està molt bé ja que posa a l'abast molta informació sobre la sèrie per a tots aquells fans de polseres que volen estar al dia sobre la sèrie. Està molt bé el fet que el blog inclogui entrevistes als polseres i altra informació que permeti als espectadors de Polseres Vermelles sentir-se més lligat i proper a la sèrie.