23 d’abril del 2011

Feliç diada de Sant Jordi !!

Avui es Sant Jordi, estic segur que el llibre més venut d'aquesta diada, serà Si tu em dius vine ho deixo tot... però digue'm vine del gran Albert Espinosa.
Recordeu que al primer capítol, al Jordi abans de que li operin per tallar-li la cama el dia de Sant Jordi li diu a la seva mare, la Núria, que te que anar al lavabo, però en realitat se'n va corrents cap a l'habitació de la Cristina, per deixar-li una rosa molt especial, feta per un color verd de fusta que fa de tija i la polsera de color vermell que fa dels pètals. A vosaltres us va agradar aquest moment, tant com a mi??

9 comentaris:

  1. si et fixes lu vermell de la rosa, es la polsera vermella que en jordi li va demana en lleo abans k li fesis loperacio !!

    ResponElimina
  2. podria ser,però no es veu del tot clar ☺

    ResponElimina
  3. Joan el plàstic vermell, es la polsera, es veu ben clar... xD A més si et fixes quan li posa, ja no porta la polsera, i després la torna a portar per que li fiquen una a l'operació.

    ResponElimina
  4. jo avui m'he comprat el llibre de l'Albert, m'encanta!! :)

    ResponElimina
  5. De res! Feliç Sant Jordi a tothom! Ja tinc tots els llibres de l'Albert, quina ilusió!

    ResponElimina
  6. Joaaan! Has anat a Barcelona per St.Jordi? :O
    Jo he pogut veure a l'Albert, és una persona increible! :) I he aconseguit la seva dedicatòria. Ara només em faltarà veure als polseres!

    ResponElimina
  7. Feliç st. Jordi a tothom ahir no em vax poder conectar!
    Magues encantat estar a barcelona i veure l'albert.

    ResponElimina