18 d’abril del 2011

Quin capítol!!

Quin capítol més emocionant!!! El Lleó i el Jordi van a l'habitació del Benito,i resulta que el Benito no s'enrecorda de qui es el Lleó, llavors se'n va al lavabo i ja s'enrecorda. A la Cristina li donen l'alta,per una part, està contenta perquè podrà sortir de l'Hospital, i per un altra part, està trista perquè es quedarà sense els polseres i....sense el Lleó!! I la Cris,li comunica al Jordi lo de l'Alta,i diu que no l'estima de veritat.


El Toni i la Cris,van a dir-li al Dr.Josep que el Toni,ja no pot escoltar al Roc,al principi no s'ho creu, però desprès decideix ferl-i un alre tac,i resulta que tenia algo nou,i l'han d'operar.Tots els polseres i el Roger,preparen un concert per animar al Roc, i canten:Sense Tú, de terapia de Shok, i al acabar el Concert.. el Benito cau a terra. Vosaltres creieu que es morirà??? Per cert,demà una entrevista al Blog... i l'Albert Espinosa surt al minut 11:54!!
 

3 comentaris:

  1. simplement IMPRESIONANT! jo crec que la clau és el trampolí: si salta, despertarà!

    ResponElimina
  2. Jo també crec que es despertarà all saltaar del trampoli!

    Aquest capítol ha sigut impresioonaaaaaaant!

    Pero m'ha fet moltíssima pena quan el Benito ha caigut :(

    POLSERES AMUUNT!

    ResponElimina
  3. Un capitol xulisim!
    Jo tambe crec qee la clau es el trampoli i qe si salta tot es posara el reves per diru duna manera com qe es va keda en coma axi surtira del coma igual.
    Em va encantar:D

    ResponElimina