9 d’agost del 2011

Concurs: Guanya el teu DVD de Polseres!

Arriba un nou concurs!
Encara no tens el DVD de Polseres Vermelles?! Doncs ara es la teva oportunitat! Pots guanyar un pack amb els 4 DVD'S de la Primera temporada,només en tinc 2! Si vols guanyar els 4 DVD'S,corre corre!
Al Concurs guanya la teva polsera  vaig dir que no podieu fer montatge per ordinador,doncs ara us demano que feu un muntatge (No foto) original i divertit que demostri que t'agrada el blog de polseres vermelles de Joan Pons. Poden apareixer els polseres,el Pau i l'Albert,jo...qualsevol cosa de la sèrie o del blog,pero sobretot fiqueu que us agrada el blog :D
Teniu temps fins el dia 30 d'agost.El 31 les publicarè,i podreu votar fins el dia 4 de septembre a les 10 de la nit.
El funcionament serà igual al de l'altre concurs,es votarà a travès de facebook i del blog :D
Sort!Es la teva gran oportunitat!

envieu el muntatge a:


25 comentaris:

  1. emma pots participar per regalarli amb algu pel seu cumple o algu

    ResponElimina
  2. joo participare :D pero nooose k feer TT

    ResponElimina
  3. Pero...com un montatge? no ho entec molt be jeje :$

    ResponElimina
  4. jo participo i si guanyo li regalaré a una amiga!!

    ResponElimina
  5. Maria, un montatge és agafar el Photoshop o el teu editor i editar les fotos. Jo tinc moltísims blogs en el que en faig i la veritat s'em dona bé. Participaré, pero si guanyo (que ho dupto) li enviaré a una amiga. Perquè jo el tinc i a qui li enviaré és a una noia de la meva classe que és molt fan!

    ResponElimina
  6. Jo crec q tmb hi participare, encara q els tingui xD, q guai!!! una pregunta: tenim q surtir nosaltres?

    ResponElimina
  7. mola, pero ja els tinc...
    bueno, jo el faig aixi estara mes emocionant...
    I com que no guanyo ni al parxis, no crec q guanyi, pero sera divertit!

    ResponElimina
  8. ?¿?¿? hem de ficar k ens agrada el blog, però no pot sortir ni tu ni res del blog, ni els polseres.. com vols que ho fem?? no sortirà pas res original.. unes lletres soses.. MAGRADA EL BLOG DE JOAN PONS!! i ja està??

    ResponElimina
  9. m'encantaria guanyar els dvds, ja que no els tinc, però no li trobo llògica al concurs :S

    ResponElimina
  10. K guai joan!! vull els dvd's!! ja tinc una idea per fer, espero k t'agradi : )

    ResponElimina
  11. yo també i participare, però a mi m'agradaria saver quan el mikel iglesias anira a firmar alguna cosa i en quin lloc hi va. Joan no pots posar un post on aparegui aquesta informació???? bn no només ell si no tots els polseres. SIUSPLAU SIUSPLAUUUUU
    m'encanta aquesta BLOG!!!!!

    ResponElimina
  12. Bones, no sé si sabeu que l'Àlex Monner, la Marina Comas i l'Albert Baró estaran aquest divendres a Catalunya Ràdio, voldria saber si algú sap si es pot anar de públic o anar-los a veure. Que algú m'ajudi!!!!

    ResponElimina
  13. De res Maria :) Jo ja he fet una foto editada, però n'estic fent una segona :) La primera em va quedar molt malament (Per el meu gust) pero dupto que guany... Si voleu fer una foto editada, recomano que feu servir el Photoshop. El faig servir des de fa més d'un any i si sou principiants, recomano el GIMP. És més fácil, però no et garanteix que puguis fer moltes coses. Espero que us serveixi d'ajuda i que bona sort a tots!

    ResponElimina
  14. Hola Joan, la meva germana te un blog i no sap com posar ni el contador de visites ni una enquesta, m'agradaria que m'expliquesis com es fa, i jo ja li explicarè a ella, contesta'm!

    ResponElimina
  15. Gràcies Marina per la informació :)!
    Jo hi participare ja ke n els tinc cap de ddvd, per intentar-ho ho pots perdre is i no ho intentes ja ho has perdut... així que hho intentarem:D!
    Bonaa sort!

    ResponElimina
  16. Anonim , em sembla que no has llegit bé , està molt clar...si que poden sortir els polseres, coses del blog etc..jo ja li he enviat perque vui els DVD. Felicitats pel blog Joan , es el millor !!!

    ResponElimina
  17. Una preguntetaa: al correu que enviem que hem de posar la foto que adjuntem i que més? el nom, l'adreça, el correu, el telefoon? eskee nusee no posa rees no?
    gràciees!(:

    ResponElimina
  18. Jo participaré!!!!

    Que guay, Joan!

    ResponElimina
  19. jo ja e enviaat la meva foto havia enviat ja una pero em va quedar fatal! i ara la he millorat espero tenir sooort :D

    ResponElimina
  20. estan tots bé peró n'hi han de guays que son dibuixos i coses i això demostra l'esforç de cadascú!enhorabona a tots els participants!!!Jo soc d'ells!!!jeje espero que voteu el que us agrada no el que us digui la gent!!!XD

    ResponElimina