22 de novembre del 2011

Que pensa Mònica Terribas de que facin una versió americana de Polseres?

Avui,a formulaTV ha sortit el que pensa la Monica Terribas (Directora de TV3) sobre que facin una versió americana de Polseres Vermelles.
Mònica Terribas:  
"per a una televisió pública com la nostra aconseguir fer una sèrie que posi en valor la lluita per la vida des de la perspectiva dels nens que s'enfronten a les seves limitacions ja és tot un somni. Que traspassi les fronteres i arribi a tothom és la culminació de la nostra funció: universalitzar continguts amb sentit constructiu ".

També posava que a Estats Units,per poder produir una sèrie,primer es roda el capítol pilot i a continuació s'ensenya als possibles anunciants,per saber qui està interesat. Si té exit,el capítol pilot es converteix en sèrie.Això vol dir que avans de veure la versió americana de la sèrie,veurem el capíol pilot jeje.

Aquí us deixo el link de la notícia:



9 comentaris:

  1. GUAU, UN CAPÍTOL PILOT??? MOLA

    ResponElimina
  2. tinc moltes ganes de k sigui nadaaaaaaal!!!!!!!!al blooggggg

    ResponElimina
  3. Uau es impresionan! tutom esta content per axo! :D

    ResponElimina
  4. Polseres Vermelles sempre será de Catalunya:)¬¬

    ResponElimina
  5. a mi... m'agradaria més qe la adaptessin al anglés... amb els mateixos actors i tal.... perqe aixins pos els de Catalunya es faran famosos... TOTS PERDENT EL CUL PER ELS ANGLESOS PERO TENEN TANT D'ORGULL QE TENEN QE FER-HO TOT PER ELLS MATEIXOS!
    es igual qe aqi no hay quien viva... qé els hi costa adaptar? nono, es volen fer els guays ii l'unic qe fan es comprar drets... QUIN MORRO!

    ResponElimina
  6. POLSERES VERMELLES,
    SEMPRE SERÀ DE CATALUNYA.

    ResponElimina
  7. catalunya triumfant...barça! xd

    ResponElimina
  8. Tinc moltissimas ganes de k arribi ya la segona temporada estic impacient!! pr internet he vist ya 4 vegades la primera temporadaa hahahha precios el blog petons ♥♥

    ResponElimina