29 de gener del 2012

El dia 24 de Gener, PV va fer un any!

El dimarts dia 24 de Gener, Polseres Vermelles ja va fer un any! Que ràpid que ha passat, us enrrecordeu del primer capítol? I del últim? Quin es la vostra escena preferida de la primera temporada? I la escena que us a agradat menys? Com veieu aquest es un post amb moltes preguntes!
La meva escena preferida de Polseres és... Totes! Jo no sabria que elegir, desde que es van conèixer els polseres fins que el Roc es va despertar, tot!
I la que m'ha agradat menys segurament es quan es va morir l'Ignasi, però no hem de patir, perquè l'Albert Espinosa va dir que sortirà a la 2a temporada!


9 comentaris:

  1. m'agrada molt joan, però i aquell video que vau dir que penjarieu?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Anonim, vaig dir que penjariem el vídeo quan el BLOG i Frases mítiques d'en Toni fesin un any :)

      Elimina
    2. Per això, al video no osava que ho faireu aquest cap de setmana?

      Elimina
  2. Jo estic igual que tu amb les escenes!!

    ResponElimina
  3. És díficil escollir una sola escena, m'agraden tots els capitols, i l'única escena que no em va agradar va ser quan va morir l'Ignasi. Sort que l'Albert ha dit que tornaria a la segona temporada

    ResponElimina
  4. Uff... A mi m'agraden totes,però probalement la que més quan es desperta el Roc, em vaig fer un fart de plorar (d'alegria)...

    ResponElimina
  5. Està molt xungo triar!:)
    Toters son boníssimes i la que mensy és la de la mort de l'ignasi!:( Vaig plorar moltíssimT___T
    Sort que sortirà a la segona temporada:D

    ResponElimina
  6. Estic en contra d'això, la escena de l'Ignasi em va agradar, ja que l'Espinosa ho va saber encarar molt bé i l'actor i tmb el Roc ho van fer molt bé, va ser trista però va ser molt bona, costa molt interpretar això.

    ResponElimina