11 de gener del 2013

Preestrena de la 2a temporada de Polseres Vermelles (Part 1): Roda de Premsa i Photocall

Ahir va ser el gran dia de la preestrena de la 2a temporada de Polseres Vermelles! L'estrena serà aquest proper dilluns dia 14 de gener a les 22:30h a TV3. A la roda de premsa estaven tots els actors ,l'Albert Espinosa i gent de filmax.


Unes de les coses mes destacades que van dir va ser evidentment el gran éxit de la 1a temporada. La sèrie ja s'ha pogut veure a les cadenes espanyoles "Antena 3" i "TNT", però la cosa no acaba aquí. La sèrie també va tenir un gran fenòmen fan a la TV Azteca de Mèxic i a la nord-americana VME. Altres canals han optat per comprar-la i fer la seva adaptació, alguns del països son Italia, Finlàndia, França o Estats Units al canal ABC on ho farà possible la productora de Dreamworks i el mateix Steven Spielberg. 
L'Albert va dir que durant aquests 2 anys, gràcies a la sèrie les visites als hospitals han augmentat un 40%. També han guanyat molts premis com el de la ONCE a la solidaritat i superació, i també van estar nominats als Prix Europa com a millor sèrie.


Al acabar la roda de Premsa van projectar un vídeo de 7 minuts amb escenes de la 2a temporada, i algúns dels actors van acabar emocionats i plorant. Això demostra com viuen la sèrie i el que els hi agrada fer-la, sens dubte!


A continuació es va fer el Photocall, aquí teniu unes quantes fotos perque pogueu gaudir-ne! Si voleu veure-les mes grans i amb mes qualitat cliqueu a sobre.







Espero que us hagi agradat la 1a part, demà la 2a... Entrevistes!!

19 comentaris:

  1. *________*vui la part 2 ja!

    ResponElimina
  2. m'encanten les fotos! moltes gracies Joan!

    ResponElimina
  3. Moltes gracies! Amb ganes de les entrevistes!

    ResponElimina
  4. M'encanta jo no vaig anar a la preestrena pero gracies a tu no em perdo res!

    ResponElimina
  5. Moltes gracies jooooan.,

    ResponElimina
  6. Qui es la noia del cabell curt? Es la Laia Costa?

    ResponElimina
  7. Si, es la Laia Costa, interpretarà a la Rym a la 2a temporada :)

    ResponElimina
  8. la meva mare es va fer una foto amb ella perquè la meva mare treballa a l'hospital de belvitge y van anar-hi a rodar y la va mare es va fer una foto amb el mikel iglesias i també tinc la seva firma!

    ResponElimina
  9. l'igor szpakowski té nòviaaa?????? :O:O::O

    ResponElimina
  10. No puc esperar per el dilluns! *_* :D

    ResponElimina
  11. el capitol em va encantar! pero vaig sortir decebuda perk kuan els k ens haviem currat lo del concurs k erem els k teniem entrades vam entrar dintre, els k no trenien entrada van ser els k van veure als polseres i es van fer fotus amb ells...kerec k o van organitzar molt malament

    ResponElimina
  12. Joan, ens podries fer un favor? Podries pujar al blog el videoclip de la segona temporada de Polseres vermelles? Em faries molt feliç, i crec que tots els altres fans també. Gracies per fer aquest blog. Enhorabona! Un petonàs des de Mallorca :)

    ResponElimina
  13. Respostes
    1. :P Perdona doncs. Segueix així amb el blog. Estàs fent molt bona feina ;)

      Elimina
  14. Està molt ben fet aquest videoclip!! m'encanta !!

    ResponElimina