25 de febrer del 2013

Que us ha semblat el capítol 20 de Polseres Vermelles?

Que us ha semblat el capítol 20 de Polseres Vermelles? El Lleó vol que els Polseres tornin a ser el grup d'abans i per complir la promesa que li va fer al Benito s'ha instal·lat a l'habitació del Jordi. Ell no en vol saber res perquè es pensa que aquest mateix dia li donaran l'alta però no es així. Li comuniquen que amb la biòpsia han pogut confirmar les sospites; li ha crescut el càncer al braç i haurà d'estar un temps mes a l'hospital. Es l'aniversari del Lucas, i la Mariona i el Dani li volen fer una sorpresa molt especial, volen que el Jordi li porti el pastis, ja que seria el seu gran desig. Al principi no vol però ho acaba fent i entre ell i el Lucas es crea una relació molt especial. El Toni es pensa que aquests 3 nens seran els nous Polseres.


La Rym encara segueix malament de la seva operació de pit i la Sra Encarna, una dona que li van treure 2 pits a causa de la malaltia li dona uns grans consells. Després el Lleó va a recollir les seves últimes coses a la seva antiga habitació i s'embolica amb la Rym. Mes tard descobreix que la Cris torna a estar ingressada i gràcies al Dr. Josep la aconsegueix veure. Quan la Cris s'assabenta de està amb la Rym s'ensorra i li diu a l'Eva que sempre ha estat enamorada del Lleó i que no estima al Victor. Aquella mateixa nit s'intenta treure la vida fent un ús abusiu d'unes pastilles per dormir. Com creieu que estarà la Cris al Proper capítol?


Aquí teniu el capítol sencer:

32 comentaris:

  1. no morirà ho vaig descobrir al videoclip de fil de llum :) pero igualment espero q aixo serveixi xq es curi de debó i el lleo lluiti x ella :) xq es mereixen star junts!!

    ResponElimina
  2. espero que la cris es posi bé

    ResponElimina
  3. Cada vegada magra duen mes els nens

    ResponElimina
  4. Cada dia que veig polseres m'agrada mes pero en fa pena que la Cris estigui patin tant i arribi aquell estrem espero que tot vagui be i despres de tot tornin a estar junts el Lleo i ella.

    ResponElimina
  5. Jo crec que ha sigut el capítol en que al donar l'avanç del pròxim he plorat més.. el soroll de la màquina on la Cris està "enxufada" m'ha deixat de pedra.. No puc esperar fins dilluns que ve! :/

    ResponElimina
  6. La Cris havia de passar per això, arribar al punt més baix possible abans de tornar a pujar. Això si, els propers episodis poden ser molt durs per ella, ja que sense dubte la tindran tancada.
    I l'altre noia se les carregarà amb el de les píndoles que té amagades.
    I realment ja havia d'estar molt malament, per decidir suicidar-se de sobte.

    ResponElimina
  7. Hola! Sincerament, pensava que ara que passavem per el capítol 7, la cosa milloraria. I tot el contrari. A mi m' ha encantat el canvi d'en Jordi, vers el principi i ara, també m' ha agradat la Sra. Encarna parlant amb la Rym... Però m' ha sapigut moltísim greu el que ha fet el Lleó. Potser es que necessita que l' estimin. Però que no s'enganyi. Ell estima la Cris. Però creu que no. No ho ha superat. I ell mateix ho reconeix davant d'en Roger. Per part de la Cris... M' ha impactat moltísim! La Cris fa aquestes coses perquè ser per experiència que quant començes a estar malament amb tu maateixa es impossible ser positivaa, s'et fa molt complicat. Molt. Per tant, el que mes m'ha impactat ha sigut el final de la Cristina. Tant de bo no mori. Si mora, ho sento però imaginava més de Polseres Vermelles. Crec que la noia també es una mica impresindible perquè es l' unica noia no? Aixi que, tant de bo no mori! No pot morir! Joan només dir'te que m'encanta el teu blog i que segueixis endavant!:)) També que podries fer un post sobre el que comenta la gent, es a dir, els diferents punts de vista. Nose, es una idea! Un petó enorme! :)

    ResponElimina
  8. Quina es la noia amb la que la Cris es troba al limbo acuatic ?
    Jo crec que a la Cris la treuran del Hospital, l'amagaran del Lleo..pero ell la trobarà un dia amb l` ajuda dels altres polseres.

    ResponElimina
  9. quants comentaris de la cris! es que! quina merdaaaa.! :/
    Se lin va la olla totalment, però Bueno, es part de la malaltia no?
    el capítol m'ha encantat, la Rym i el Lleó, la Cris, el vÍctor (i el lleó), el toni, el roc, la Mariona, el Lucas i el dani , l'Ignasi (i el lleó), quin capítol!
    Per cert, la Lourdes tindra el fill/a en el proper capítol!
    Quins nervis! dilluns ja!

    ResponElimina
  10. la cris no es morirà! 1 polsera fora Bueno, però dos?!
    el capítol m'ha agradat!

    ResponElimina
  11. esperem que la cris no es mori i com a molt es quedi un o dos dies en coma i ja esta però mori no pot!!!

    ResponElimina
  12. IMPACTANT :0 No hem puc creure lo de la Cris. No vui que es mori. :(
    Pero apart de tot aixó molt bo! Be... TOTS SÓN BONS!!
    M'ENCANTAU !! <3

    ResponElimina
  13. No vull que es mori la Cris, perquè vull que el vincle que tenen ella i el Lleó es compleixi i acabin junts. Des de el principi he pensat que estaven predestinats, però ara tot es complica perquè no crec que la Cris se'n surti d'aquesta...
    Tot i així, penso que ha estat un bon capítol i m'ha agradat perquè no sempre les coses acaben com nosaltres voldríem. Crec que el proper capítol serà força duu passi el que passi, però així és la realitat, així és la vida real i aquesta sèrie m'encanta. Crec que mai trobaré una paraula per descriure-la, cada dia em sorprèn més amb les emocions que fa arribar al meu cos.

    ResponElimina
  14. Jo entenc perfectament el que fa la Cris; es dur pero hi ha vegades en que no veus una sortida i totnet supera. Es dur pero aixo la fara mes forta. A vegades has de tocar fons per saber que es lo important de debo. Jo tinc una amiga que va estar molt malalta com la Cris i diu que la Joana ho fa super be que ella a vegades plora veientla perque si veu molt reflectida ... Ha estat un gran capitol! Polseres amunt!

    Crec que el lleo estima a la Rym pero no esta enamorat; es diferent. Necessita sentirse estimat pero ell vol estar amb la Cris. Gran canvi el del Jordi; hem va encantar com li diu etsun cabronas el ignasi, li diu com amb admiracio! M'encanta com el Lucas ens recorda lo increible que era abans el nostre segon lider, d'alguna manera ens o recorda a tots i començem a perdonar tot el que ha fet...

    Ganes de veure el capitol 8! Ojala la Cris es recuperi aviat; sembla que hi ha una carta per el lleo no? Sera de la Cris o del Jordi? O de la Rym?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Doncs... de la Kris! És evident, ella pensa que morirà i vol dir la veritat per no sentir-se culpable, com va dir la Eva (compaña dabitació de la Kris)... :)

      Dew...

      Elimina
  15. Buff!!
    fins les 11:45 plorant...
    ÀNIMS CRIS!!!!!!

    ResponElimina
  16. Hola! Aquest capítol de Polseres Vermelles, m'ha semblat, (a més de fantàstic, com tots) força instructiu per diverses bandes. Tots els polseres ens han ensenyat alguna cosa en aquest capítol:
    El Lleó, tot superant la mort del Benito, cumpleix (o intenta complir) la promesa que va fer.
    El Jordi, tot i que li costa acceptar que torna a tenir càncer, de seguida procura canviar la seva actitud portant el pastís d'aniversari a en Lucas.
    De l'Ignasi només sabem que està ajudant força al Jordi, i que la seva mare està embarassada.
    El Toni, una vegada més, aporta la il·lusió a la sèrie, una ànima ingenua, innocent, com un nen petit a qui li sembla que tot és possible, ajudarà a unir els polseres.
    El Roc ha anat a Madrid a estudiar música, però és ben segur que tornarà per ajudar la Núria (la noia en coma que viu al gorg).
    La Cris és simplement una víctima més de la seva malaltia, però la raó principal per intentar treure's la vida amb un munt de somnífers, és que segueix tant enamorada del Lleó que no suporta el fet d'estar separats, sobretot si hi ha la Rym pel mig.
    En definitiva, un capítol on hi ha hagut de tot, en la meva opinió el capítol de la 2temporada que més ens farà reflexionar sobre l'etapa de la infantesa que han abandonat els polseres i la etapa adulta on s'endintren: Petonets i abraçades: JKyu

    ResponElimina
  17. Jo crec que mor perque si os i fixeu el lleo i el jordi estan plorant molt...bueno no crec que mori perque sino la series no la veura ningu incluida jo a mes sera una merda la serie

    ResponElimina
  18. joan: podries dirme com es diu el noi que surt al principi, em sembla que es deia miki, parlant del seu cas de l'anorèxia?

    ResponElimina
  19. Hola sóc una fan de polseres vermelles.Estic una mica trista per que em fa pena i tinc unes ganes impressionant de veure el següent capitol.La Cris es la que m'agrada més, no vull que es mori.
    Mira us dic un consell el qui els i agradi molt la cris com jo, penseu en possibitat!!
    Anims Cris,ets unacrack Joana Vilapuig.

    ResponElimina
  20. Que curios...l' Eva sembla dolenta i sincera ... La Cris bona i mentidera

    ResponElimina
  21. M'encanta aquest blog i la serie. En aquest capitol hi ha una escena molt maca entre la Rym i la dona que li dona consells. Pero hi ha una cosa que no em va agradar. La dona diu que el menjar als hospitals es terrible i despres comença a treure del seu cistell un menjar maravellos començant amb dues llaunes de coca cola ! Jo he estat dues vegades a hospitals publics i el menjar era de molta qualitat, amb les normals restriccions quan un está malalt. Per altra banda l'obesitat infantil al nostre pais es de les més altes del mon i aixó es un greu problema sanitari, hi ha molts estudis que diuen que les begudes sucrades com la Coca cola tenen una gran responsabilitat com causa d'aquest problema, per aixó em va posar una mica trist que en una serie tan popular entre els nens i adolescents es fes aquesta publicitat de la Coca Cola, suposo que pagaria molts diners per posar les dues llaunes a la serie i al final els diners son els diners !

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si clar segur que et posaven menjar del ferran adria

      Elimina
  22. Una cosa tu que tens 43 anys no

    ResponElimina
  23. No..pero el Ferran Adria ha el.laborat menjars especials per hospitals com el de Manresa i tambe a la fundacio Alicia ha preparat menjars per malalts de cancer

    ResponElimina
  24. el menjar està molt dolent!!!
    jo he estat a un hospital per una ernia i no podia menjar casi res pero el que vaig menjar era una mica dolent

    ResponElimina