10 d’abril del 2013

Entrevista a Noah Manni/ Dani a Polseres Vermelles

1- L’Albert Espinosa et va veure en una firma de DVD’s de la 1a temporada i et va dir que et volia a la sèrie! Quina va ser la teva reacció?
Doncs em vaig quedar "flipadissim" perquè jo seguia la sèrie i m'encantava i poder-hi participar va ser impressionant! El Mikel te gravada la meva reacció, la seva germana estava gravant i em va enfocar justament en aquell moment!

2- El Dani té problemes de creixement i li fan un tractament per allargar-li els ossos. T’ha agradat interpretar-lo? Per què?
M'ha encantat, el Dani i jo tenim moltes coses en comú ja que tenim la mateixa malaltia, ha sigut com més fàcil perquè hem passat per exactament el mateix, i també m'ha agradat perquè he pogut ajudar molt al gran Albert Espinosa. El Dani només s'ha fet una operació de les tres que són, s'ha fet tíbies, i ara li queden fèmurs i braços.

3- Això vol dir que segurament et veurem a la 3a temporada no? En saps alguna cosa?
De moment no sé absolutament res, només que l' Albert Espinosa la vol fer, jo també vull, suposo que si hi ha segurament em torneu a veure!

4- De totes les escenes que has interpretat, amb quina et quedes?
Totes les escenes que he interpretat m'han encantat però si m'he de quedar amb alguna la del capítol 13, quan el Lleó li dóna la Polsera Vermella al Dani, em va encantar rodar-la i mirar-la!


5- Alguna escena t’ha resultat complicada de preparar?
La que estic en el conducte d'aire (capítol 10) va ser una miqueta difícil perquè arrosegar-me per allà dins i dir el text era bastant complicat, però també va ser molt divertida i "xula".

6- Recordes alguna anècdota que et va passar durant el rodatge?
Moltes, cada dia allà era com una festa, però recordo que estàvem la Paula, l'Abel i jo passejant per l'hospital i vam trobar una habitació molt fosca que casi no es veia res i ens vem passar com mitja hora per intentar entrar-hi haha!

7- Com portes el tema dels fans? T’ha canviat la vida després de fer Polseres?
Doncs ho porto bé, si que m'ha canviat la vida bastant perquè em paren, em reconeixen... abans la gent em mirava perquè era baixet i era estrany però ara em miren perquè surto a Polseres.

8- Per acabar, t’agrada el blog de Polseres Vermelles de Joan Pons?
No m'agrada, m'encanta. Es un blog on hi ha moltíssima informació de Polseres, i si de veritat us agrada la sèrie, entreu-hi. Felicitats per el blog Joan!

12 comentaris:

  1. Joan, sóc súper fan de tu i del blog, fas molt bon treball, ho tens tot sobre els polseres, a tu també et deu haver cambiat la vida, no?

    ResponElimina
  2. el Dani sembla molt simpatic, segur que es una persona genial

    ResponElimina
  3. Que guai! Molt xula, l'entrevista...

    Jo em pensava que seria una altra vegada el Dr. Josep (ex MIR)...

    El Dani em cau molt bé.

    NIL FARRÉ

    ResponElimina
  4. Per cert, quin susto m'he donat quan diu "No m'agrada, m'encanta"...

    NIL FARRÉ

    ResponElimina
  5. Respostes
    1. ese noha ese noha he oe!

      Elimina
    2. Noha??? Noah!!!
      M'encanta aquest nen, sense ser actor i el bé que actua, a part sembla simpatiquísim!
      SÓC SUPERFAN DEL BLOG DE POLSERES VERMELLES DE JOAN PONS,DE JOAN PONS I DE POLSERES VERMELLES.
      Gràcies, Joan per posar-nos al cas de tot el que els hi passa als polseres!

      Elimina