1 d’abril del 2013

Que us ha semblat el capítol 25 de Polseres Vermelles?

Que us ha semblat el capítol 25 de Polseres Vermelles? L'Àlex li fa al Lleó un regal d'aniversari molt especial, li mostra com hauria estat la seva vida si no hagués estat mai malalt. El Lleó recupera la cama, el pèl i la salut. Però també s'adona que, si no fos pel càncer, no hauria conegut mai el Benito ni els Polseres. La Gavina no ha tingut cap filla, la Rym no porta gens bé el càncer, la Cris i el Jordi continuen ingressats, el Roc segueix en coma i el Toni treballa en un bar. El Lleó els intenta recuperar però no ho aconsegueix. Els seus amics actuals i la seva novia li preparen una festa sorpresa d'aniversari, però ell vol tornar a la seva vida de sempre. De sobte desapareix l'Àlex i no sap com buscar-la, torna a l'hospital i no la veu. Es tanca en el lavabo de l'habitació del Roc i quan surt, tot torna a ser com abans.


Torna a tenir la seva malaltia i el 3% de possibilitats de viure, però prefereix aquesta vida. Torna a la seva festa d'aniversari amb els seus amics de veritat i tot acaba bé, inclús la Gavina ha vingut per felicitar-lo. El Lleó i la Cris per fi es fan el petó tan esperat i el Toni i l'Àlex acaben junts. El Lleó va a donar-li les gràcies a l'Àlex per ensenyar-li la seva vida sense càncer, però ella diu que no ha fet res, que no sap de què parla, tot es un misteri... Durant la nit de la festa el Lleó parla amb la Dra. Andrade i li diu que vol abandonar, no vol continuar lluitant per superar la malaltia. Només li queda un 3% i vol acabar els seus últims moments lliure. Us ha agradat el capítol? Que creieu que passarà al següent?


Aqui teniu el capítol sencer:

26 comentaris:

  1. el capitol ha sigut interessant pero com sempre en aquesta serie el següent sera millor. m'estimo molt al lleo pero molt em temo de que li haurem de dir adeu aviat...:(

    ResponElimina
  2. espero k el lleo no es mori!

    ResponElimina
  3. ha sigut un capitol estrany però a la vegada m'ha agradat , espero que el lleó s'en surti , es mereix viure , es molt jove.

    ResponElimina
  4. jo tambe ho crec... bye bye hasta otro ratito...

    ResponElimina
  5. Es un CAPITULAS i s'ha fet curt TT pero el Lleo sadona de que els polseres eren grup d'amics que realment es feien forts entre ells. He acabat plorant :'( PV <3

    ResponElimina
  6. El lleo no morira; ell no pot morir! hem nego, l' Albert no ens pot fer aquesta putada.

    ResponElimina
  7. molt valent ha sigut, per aquesta decisio. Jo crec k /a estigues en la situació del lleó, hagues fet el mateix. Si sap que li queda poc, perk no passar els teus últims dies feliç,fora de l'hospital?
    En entrevistes que han fet a l'albert espinosa, ha dit que el final de la temporada seria molt dur, molt. (es pot preveure el k passara.......)

    Laura

    ResponElimina
  8. Només quatre paraules:
    Que bello es vivir.

    ResponElimina
  9. Me ha gustado y lleo no muere, xD e visto una foto del ultimo capitulo, xd de esta temporada y sale el... tirando las cenizas de benito Así que no muere..... XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

    ResponElimina
    Respostes
    1. morira tard o dora, això és el càncer

      Elimina
    2. no se tu,pero molta gent s'ha recuperat dun cancer greu, i un exemple, es l'Albert Espinosa, aixi, k el cancer no es com tu dius.

      Elimina
    3. ja ho se! pero dic que si deixa el tractament si que morira

      Elimina
  10. El Lleó no pot morir !! A més sense ell bye bye a la tercera temporada que ens estan promenten l'Albert i el Pau !! =(
    Siusplau... Que el cancér del Lleó s'en vagi a la MERDA !!
    I <3 PV !!

    MAR

    ResponElimina
  11. el lleo npo morira, area es lliure segur q es recupera. Els polseres li donaran forces com ell ha donat a tots els altres polseres quan ho necesitaben.
    TOTS AMB EL LLEÓ!!!!!!!
    I<3POLSERES VERMELLES

    ResponElimina
  12. Ha sigut un gran capitolas, pero si el Lleo es queda al hospital, poden passar dues coses... -Que es mori o que sigui ell el 3% i no passi res...


    TOTS AMB EL LLEÓ... una serie catalana bona ||*||

    Mariona.Sol.Ricart.. (MAR)

    ResponElimina
  13. El capitol, bueno, si, així així. Que voleu que us digui d'aquesta sèrie! ens sorprenen més cada dilluns!
    El càncer es el càncer. No hi ha més. Crec que es cert que hi ha gent que es recupera i se'n surt i m'alegro de que alguns se'n surtin. Però l'Albert ens ha dit que el final es dur i, per més que no ho vulguem, una opció és que el LLeó mori.
    Em pensava que ell mai tiraria la tovallola, igual que em pensava que tindria mes d'un 3% ...però bueno, queden 3 capitols que els hem de disfrutar com mai, siguin com siguin i portin el que portin. Ànims LLeó!

    PD: No se si vaig ser l'única però el dilluns (ahir) no estàva penjat el capitol 25 a tv3. Li ha passat a algú? (potser només a mi, nidea)

    ResponElimina
  14. nooooooooooo!!! el lleo no moriraaaaaa!!!! no pot morir ell es el que mai tira la tovallola, es fara enrere ja ho veureu, si la cris es va intentar suicidar per que el lleo tenia un rollo amb la rim, no se que fara quan el lleo marxi, aixo es el que el fara tornar enrere es aixooooo.

    lleo, pensa que nomes tens 18 anys encara et queda molt per viure, es millor un 3 per cent que la mort segura, aguanta que ets el putu lider

    ResponElimina
  15. A mi em va agradar molt, però el que no veig tan normal és que el Lleó amb només un 3 per cent fagi festes i vagi corrent per l'hospital, això en la realitat segur que no passa....Em va agradar tot sobretot la festa i quan el Lleó va a parlar amb el Toni, i l'intenta fer gestos perquè s'envagi.
    Polseres Amunt!!
    P.D: A mi també m'han dit que el capítol 25 no el van penjar a Tv3.

    ResponElimina
    Respostes
    1. si oi? m'enelegro de no haver estat l'única a la qui no li sortia el capítol. Gràcies per respondre la meva pregunta.adeu

      Elimina
  16. Una passada!! Al principi es molt feliç i de tot. Després es molt trist :(. Però despres es feliç! Però despres es triist!!! Però em va encantar!! Jo crec que si el Lleo abandona l'hospital.... Morirà.... es dur de dir... però no se sap! potser no mor! es un dels protagonistes!!!

    ResponElimina