15 d’abril del 2013

Que us ha semblat el capítol 27 de Polseres Vermelles?

Que us ha semblat el capítol 27 de Polseres Vermelles? Amb la furgoneta del Benito, els Polseres se'n van a Canet de Mar, on vivia el Lleó. Vol passar a recollir algunes coses. Allà es troba que el seu pare, que no l'ha anat a veure ni un sol dia a l'hospital des de que va ingressar, li ha tret tot el que tenia a la seva habitació. El Lleó odia el seu pare. Per sort, no ho havia llençat i ho tenia guardat. Després tots se'n van al port per agafar un vaixell cap a Mallorca, on el Lleó ha de complir la promesa del Benito. Amb l'ajuda de l'avi del Toni, la Cris s'escapa de l'hospital per intentar arribar a temps al port i embarcar amb els seus amics. Un cop junts, volen convèncer el Lleó perquè torni a l'hospital.


Quan arriben a Mallorca el primer que fan es anar al mar, un lloc que el Lleó no veia des de fa molt temps. Un home que treballa a l'hotel del costat els veu, i com que porten la Polsera Vermella es pensa que s'alllotjen allà. Quan arriben a l' hotel veuen un gran bufet i agafen tot tipus de menjar, també hi ha una gran piscina on els polseres es diverteixen, però... quan el Lleó es va a tirar a l'aigua es desmaia i cau a l'aigua. Els Polseres l'ajuden a sortir i un cop conscient, tots li diuen que ha de tornar a l'hospital, però no hi ha manera, no vol. A la nit van a una discoteca i tots gaudeixen ballant, la Cris i el Lleó s'allunyen un moment per parlar. El Lleó li ensenya a la Cris el seu diari vital, que escrivia amb la seva mare fins que va morir. Al final els 2 es fan el gran petó. Us ha agradat el capítol? Que creieu que passarà a l'últim capítol? Morirà el Lleó?


Aquí teniu el capítol sencer:

27 comentaris:

  1. buaaaah brutal *_____* em sembla que es morirà....

    ResponElimina
    Respostes
    1. no crec que mori, ja que, aquesta temporada esta basada en la vida de l'Albert Espinosa i ell no mor, millora i tot :) POLSERES AMUNT!

      Elimina
  2. nomes queda 1 capítol? nooooooooooooooo

    ResponElimina
  3. Quina passada de capitol ! el Lleó no es pot morir :(

    ResponElimina
  4. Superbonic el capitol :) preciós, el lleo a ha de tormar a l`hospital!!!

    ResponElimina
  5. el lleo no morira perque explica l'explica l'experiencia del joan espinosa amb altres malalties i el lleo representa que es l'albert espinosa
    anims, lleo!!!!!
    CRISTINA I LLEO PER SEMPRE

    ResponElimina
    Respostes
    1. as ficat joan espinosa!

      Elimina
    2. no es joan espinosa, es Albert Espinosa jajajaaja :) POLSERES AMUNT!

      Elimina
  6. Sispli, sipli que el lleó no mori!!

    ResponElimina
  7. En Lleó no es pot morir. Encara que hi hagi el Jordi, el segon líder que seria el líder si no hi hagués el líder. Ànims Lleó, t'estimem! ♥ (si la història de l'Albert està basada en el Lleó aquesta segona temporada, no pot morir).

    POLSERES AMUNT :3

    ResponElimina
  8. De qui és la cançó que ha sonat a l'inici? Hi deia "Ja no queden al cel més llunes d'abril". Que maca!!

    ResponElimina
  9. LLEÓ I CRIS JUNTS PER SEMPRE ¡¡¡¡¡¡¡¡¡

    LA MILLOR PARELLA DE L'HISTORIA ¡¡¡¡¡

    ResponElimina
  10. El Lleó és el líder dels Polseres, és el que més destaca del grup, no es pot morir! Té que viure, però el Lleó li diu al <3 Jordi <3 que algun dia tindrà que liderar el grup. ( Si el Lleó mor), també es podia encarregar el Jordi. Esperem que no mori!!! ÀNIMS LLEÓ!
    POLSERES AMUNT!

    ResponElimina
  11. Ha de ser un final brutal!
    Polseres emociona!

    ResponElimina
  12. Si s acaba la temporad només en quedaré 500 dies plorant !!!! =(
    LLEÓ I CRIS LA MILLOR PARELLA I PREMI NOBEL PEL PETÓ !!!! <3

    ResponElimina
  13. Jo crec que morira la Cris

    ResponElimina
  14. Jo crec que el Lleó marxarà per a que els demés Polseres no pateixin.

    ResponElimina
  15. Estic segura que no mor, perquè polseres vermelles explica la vida de l'Albert Espinosa i el Lleó fe d'Albert i l'Albert encara és viu així que no pot morir

    ResponElimina
  16. El capítol m'ha agradat bastant. La pluja a l'hospital, l'hotel, el bufet. L'he trobat entretingut. El que nose es que farà el LLeó desprès de tot. Si abandona o si torna,...
    ànims lleó!

    ResponElimina
  17. Si us plau algú em pot dir quina és la cançó que sona a la discoteca?
    Gràcies!!
    POLSERES AMUNT!!! <3 <3

    ResponElimina