12 d’abril del 2013

Un petit avanç del capítol 27 de Polseres Vermelles

Els Polseres se'n van a Canet de Mar, on vivia el Lleó. Vol passar per casa seva i recollir algunes coses. Però sap també que s'haurà d'enfrontar amb el seu pare, que des de que va ingressar a l'hospital no l'ha anat a veure mai. Després tots se'n van al port per agafar un vaixell cap a Mallorca, on el Lleó ha de complir la promesa que li va fer al Benito. La Cris s'escapa de l'hospital per intentar arribar a temps al port i embarcar amb els seus amics. Un cop junts, hauran de convèncer al Lleó perquè torni a l'hospital.

11 comentaris:

  1. asdfghjkl*_* ganas de que arribi dilluns ja!! tstmu <3

    ResponElimina
  2. dsl<jsdkljsdlksdjsdkjdf Quineess gaaneeeess !!
    2 capitols nomes :'(

    ResponElimina
  3. El lleo mor pq el alex monner havia de fer la peli dels nens salvatges

    ResponElimina
    Respostes
    1. No muere, lo se yo que no muere xDDD el es el prota, y no creo que lo resuciten

      Elimina
  4. exactament la mateixa furgoneta ha estat pel meu poble unes 3 o 4 vegades ja. exactament no se que es, peó m'encanta ;)

    ResponElimina
  5. Jo crec que el convençeran perque en el lleó representa a l'albert i ell no es mor

    ResponElimina
  6. Mallorca *-* Per fi! Esperem que el Lleó no es mori, ja que si representa la vida de l'Albert Espinosa ho ha de superar. Molts duien que no es pot morir perque és el prota, vam pensar el mateix amb l'Ignasi i mireu el que va passar... Jo no em confiaria molt... Esperem ansiosos el pròxim capitol i disfrutem del que queda de temporada. Polseres amunt!!! Ni un pas enrrere!!! Un peto molt fort per al Joan! Segueix així amb el bolg ;)


    P.D: L'Alex Monner va gravar "Els nens satvatges" després de la primera temporada i abans de la segona de Polseres Vermelles.

    ResponElimina
  7. demaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

    ResponElimina