23 de febrer del 2011

Igor Szpakowski -Jordi


Jordi (Igor Szpakowski) té catorze anys i és natural d'Andorra. L'han diagnosticat càncer de tíbia i ha estat traslladat a Barcelona per realitzar l'amputació. En arribar coneix a Lleó, el seu company d'habitació, amb el qual connectarà ràpidament. És un noi bastant indecís a qui li costa fer el moralment incorrecte, ja que té a la seva mare  enganxada a l'esquena.

11 comentaris:

  1. En Jordi m'encanta! Fa que la Cristina menji.
    POLSERES VERMELLES♥
    PD: Espero que hi hagi 2 temeporada!

    ResponElimina
  2. ja veus, es com el seu germà gran! =D

    ResponElimina
  3. El Jordi es el meu personatge preferit, li agrada dibuixar com jo!

    ResponElimina
  4. Per a mi en Jordi és el millor, i és que me'l estimo molt!!!
    Jajaja, el blog està molt bé..
    Petons(:

    ResponElimina
  5. Buuufff.... A mi m'encanta l'Igor me'l estimo moltísim! Estic enamorada d'ell i no sé si mai em podre oblidar d'ell... És la primera persona de la qual m'enamorat de veritat... T ' E S T I M O !

    ResponElimina
  6. M'he enamorat de l'Igor no del Jordi, es taaaant *-* m'enamora moltissim, el veig diferent a la resta dels nois.

    ResponElimina
  7. Jo el conec, i és una miqueta borde, aunque sigui borse és un bon noi i em cau molt bé. He parlat amb ell i he anat a la platja amb ell, he fet moltes coses amb ell... Hasta tinc fotus amb ell... Visc al seu poble!

    ResponElimina
  8. És el millor l'Igor (Jordi), encara que no el conegui té pinta de ser una bona persona i amb un cor enorme. M'encanta, és d'aquelles poques persones que el veus feliç, i només pots somriure. No perdo l'esperança de veure'l i coneixer-lo alguna vegada... T'estimo!!! I m'agrada molt polseres vermelles♥

    ResponElimina