28 de març de 2011

Estic super Descol·locat!

Que us ha semblat el capítol 9??? Tots els Polseres li han fet una festa sorpresa al lleó,
ha vingut el Bruno a l'hospital, que es un nen que li han de fer un trasplantament dels ronyons, i el Rodri ha anat a visitar a l'Ignasi, i ha passat una cosa fortíssima que no m'esperava per a res del món, resulta que l'Ignasi ha mort, nooooo, no pot ser!!!!! Que opineu vosaltes sobre aquest final tan tràgic del capítol 9?

19 comentaris:

 1. no ha mort. Almenys es la meva predicció crec que no per una raó molt senzilla, es carregarien la serie. i a l'avanç del proxim capitol semblava que el roc tb es muria... esperem que no

  ResponElimina
 2. Doncs no es just!! i a més el Jordi es vola anar a Andorra i el Roc potser es mor! No se el que li passa al Albert però ja no hi han polseres sense el Ignasi i es una pena! :(

  ResponElimina
 3. Ho sento, nois, però si llegiu el blog del guionista, em temo molt que si que s'ha mort. Però sembla, i recalco això de que només sembla, que per fi el Roc sortirà del coma.

  ResponElimina
 4. Aquest capítol ha estat molt dur, ha set un cop que costa d'enfrontar, i em preocupa la reacció dels Polseres. Adéu Ignasi et recordarem sempre!

  ResponElimina
 5. Ah estat bé el capitol pero cuan s'ha mort l'ignasi...:'( eh plorat molt.. Seguiu aixi polseres :)

  ResponElimina
 6. Jo Ahir l'he vist i m'a agradat molt i ma fet molta pena quan es moria..

  ResponElimina
 7. no pot ser!!!!!! :( no vaig poder aguantar les llagrimes
  kom ke melan matat????

  ResponElimina
 8. jo estic sense paraules encara...ha sigut tan fort...quina plorera tu...espere amb ganes el 10...! :.Crec que feia segles que no plorava tantes llàgrimes seguides...POLSERES AMUNT! (intensament vius)però recordeu...IGNASI PER SEMPRE! (L)

  ResponElimina
 9. jo crec que hauria hagut de morir algú però a l'ultim capitol de la sèrie, no a la meitat... ara deixa un buit massa dificil d'omplir

  ResponElimina
 10. no pot ser encara no ho pus assimilaar!
  Ahir vaiig ploraar!

  IGNASI SEMPRE AMB NOSALTRES T'ESTIMEM (L)

  ResponElimina
 11. Moltes gràcies per les vostre opinions!!!! ;)

  ResponElimina
 12. No hi ha paraules...quin fart de plorar! :'( però l'Albert ha dit que el capítol 10 ens aclarirà una mica més! espero que sigui aixi^^ petons!

  ResponElimina
 13. la meva opinió es que no ha mort perque els polseres són 6 no 5 i a més a més la serie es intensaments VIUS no intensament MORTS com podria ser el cas de l'Ignasi a més a més a la presentació van dir que era un manera de viure la vida en un hospital com mai no s'havia vist i d'una manera alegre i sincerament en aquest capitol jo em viag fer un fart de plorar.

  ResponElimina
 14. Agregeu-me nuria2299@hotmail.com m´ha semblat tragic ho he mirat 3 cops hi he plorat1!!!!

  ResponElimina
 15. Una llàstima que hagi mort l'ignasi, la veritat es que estaba convençuda de que a l'últim moment es salvaria, però quan vaig veure que definitivament es moria....buff quina plorera... :'(
  Igual la mort de l'ignasi serveix perque en Bru tingui un ronyó nou, i ves a saber quants nens necesiten un donant de òrgans per poguer viure... totes les perdues són guanys, no?

  ResponElimina
 16. Se que es dificil d'acceptar, pero l'ignasi es mort, pero segur que es despertara el roc gracies a aixo

  ResponElimina
 17. Jo no m'ho crec! Es impossiblee!! Ara qui sera el guapo del grup? No pot ser!

  ResponElimina
 18. Es dur pro en un hospital no tot es felicitat.
  L'albert nomes a donat realisme a aquesta seria!
  Igualment qe pensi axo io tambe vaig plorar molt i fins lultim moment vaig pensar que es salvava!
  Pro com diu l'albert les perdues poden ser guanys!

  ResponElimina