23 de juliol del 2011

Xat Oficial del Blog!

Fa poc es va crear al facebook,el xat oficial del blog,si voleu parlar de Polseres,actors o el Blog aquest es el vostre Xat! Farè especials quan facin algo per la TV... aquí us deixo l'enllaç,uniu-vos!

Per cert ja només quedaràn 2 dies per saber els guanyadors del Concurs Guanya la teva Polsera Vermella,Voteu! De moment tenim més de 700 vots al Blog i més de 3.400 a la pàgina de Facebook!

10 comentaris:

  1. K waaii el chaaat! Per cert si k ha votat gent!!!! Ö

    ResponElimina
  2. joan, com es k no vas pusar lo de en nil i en mikel a santa cristina daru???????? et recomanaria molt k miresis altre3s blogs de posleres per treuren coses !!!
    aixi el teu blog continuara en primera posicio en el ranking de blogs de posleres i per mi , de tots !!!

    dew k et vagi bé
    !!!!!!!!!!:) <3

    ResponElimina
  3. Yvette Jo crec k el blog del Joan sempre serà el millor de tots i a mes a mi en akets moments m'inporta més lo del concurs guanya la teva polsera k no lo de santa cristina d'aro,el blog del joan sempre sera el millor ell te la seva manera ,la que ens agrada a tots!Per aixó el mirem!

    ResponElimina
  4. mb i a mi també mencanta el seu bloc i krec k sera el millor en la resta de la vida peor jo li vlia preguntar .... i u trobu perfecte k timporti mes lo de la polsera peor jo li estic dien k kom es k no u a posat: pk no sa entarat perk su a oblidat ,... i també i dic k podria visitar altres blogs insuperables al seu per aixo per abera si podia treure informacio ....

    dew

    ResponElimina
  5. Hola Yvette,gràcies pel comentari,i per seguir el blog.De vegades tinc moltes més notìcies de les que publico,però m'es impossible publicar-ho tot per falta de temps ,ja que el blog m'ocupa moltes hores ;D

    ResponElimina
  6. Hola joan.et volia comunicar una cosa.me cosina es una fan del teu blog.pero te un prolema,com que te 11anys,els seus pares no li deixe tindra facebook.allaboren la mitat de les coses que ficeu al facebook. Dons ella no les pot veure.ella ma dit que et digues aixo:hola joan soc la cosina de la amy et volia dir que si podies posar al blog una pestanya amb un chat,aixi tots els fans en podem comunicar coses.petons.

    ResponElimina
  7. Trobu que es mol bona idea axo que a dit la laia!!

    ResponElimina