12 de setembre del 2012

Exclusiva! Així es realitza el rodatge de la 2a temporada de Polseres Vermelles (Part 1)

Durant tot aquest estiu he anat bastantes vegades al rodatge de la 2a temporada de Polseres per fer de figurant i també com a periodista. He estat observant els rodatges i ja se pràcticament tot el que passarà a la nova temporada. Vaig parlar amb els polseres i també vaig conèixer als actors nous. No us puc dir res fins que surti a la sèrie però si que un puc dir una... la 2a temporada us agradará mes que la 1a! Ara us explicaré com es realitza el rodatge, quan ho veiem per la televisió molts no penseu en tot el treball i esforç que hi ha darrere les càmeres.

Normalment començen el rodatge a les 8 del matí i acaben a les 7 de la tarda .11 hores on tot l'equip només descansa per esmorzar i per dinar.
Només arribar ja ho preparen tot, com aquestes parets artificials que fan una sala d'espera:


Al rodatge tots tenen un paper molt important, hi han els càmeres, maquillatge, vestuari, figuració, só, producció, direcció, el departament d'art que s'encarrega dels decorats..etc. I per suposat, les grans estrelles de la sèrie, els actors!
Aquí us deixo unes quantes fotos d'alguns actors principals descansant i fent de les seves durant l'estona que tenen d'espera a rodar:



Abans de dir acció, els actors repasen una mica els guions al lloc on han de rodar, com per exemple aquesta sequencia que assajen amb el Pau Freixas i l'Albert Espinosa presents.


Aquí s'acaba la 1a part d'aquest post, d'aquí uns dies tindreu la 2a, on hi haurán més fotos dels actors, i explicaré moltes mes coses del rodatge!

18 comentaris:

  1. Ö gracies per les fotos Joan!

    ResponElimina
  2. quantes vegades has anat al rodatge?

    ResponElimina
  3. Molt interessant Joan, quan publicarás la 2a part?

    ResponElimina
  4. HOLAAA JUANN!!! SOC SUOER SEGUIDORA DEL TEU BLOGG I VEIG TOT EL QUE PENJES....EY PUDRIA PREGUNTAR UNA COSAA?¿¿
    TU VIUS A SABADELL?¿¿ NUMES PER CURIUSITAT....RESPONTMEE!!!:D

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sisisisi! Ets de sabadell?

      Elimina
    2. noooo es d'igualadaa esk no u sabieu?? una super fan del juan u hauria de saber !!!!

      Elimina
  5. Fabulós !!! m'alegro molt que hagis tornat al rodatge, és molt interessant saber com treballen en el nous capitols, les fotos són molt bones, ElenaSerra

    ResponElimina
  6. k guapo k sta el nil jajajaj joan, ets un afortunat arribaràs lluny moltes felicitats!

    ResponElimina
  7. merci joan a tots ens encanta saber mes !!! i que guai ja saber que passara jo en canvi estic mes impacient... respont-me als correus porfaa¿?¿?¿!!!!
    envieu-me correus a ammealos9@hotmail.es del qe sigui

    ResponElimina
  8. Espero que pengis aviat la segona part! Estic impacient perquè comenci la sèrie! :D
    P.D: m'encanta els blog! :)


    elsjocsdelafam.blogspot.com

    ResponElimina
  9. felicidades joan ¡¡¡ buen blog k suerte de haber estao con ellos seguro k seria una experiencia inolvidable jejejejej por lo menos para mi jjejejejej muy xulas las fotos:)

    ResponElimina
  10. Hola Joan !!!! m'encanta el teu blog sobretot aquesta noticia et voldria preguntar dues cosetes, on compres o on consegueixes la polsera vermella i on et vas presentar a quin casting o nose per fer de figurant espero que hem contestis!!!
    Un peto i bona sort amb el rodatge!!

    ResponElimina
  11. Joan una cosa! El diumenge no puc mirar Herois perque tinc un compromis! :( Saps si la tornen a repetir,o si la pengen a internet?? Siusplaau respon!
    PD: I LOVE el teu blog <3

    ResponElimina
  12. Siiiiiii!!!!! Siusplauu .... si saps si la tornaran a televisarr digauuu!! Esque io...em tinc que llevar a dos cuarts de set per anar al insti i....no em puc cadar fins a les dotze veient-laa!!! I esque asobre tinc molta il.lusiò per veura-la...:(

    ResponElimina
  13. Hola Joan!!!
    Sóc la Clàudia, tinc onze anys i sóc una graaan seguidora de polseressssss així q m'ha agradat mooolt q ens puguis explicar com van els rodatges...
    A, per cert, si tornes a veure als polseres algúna vegada, envialis records de la meva partttt.
    Petons
    Clàudia

    ResponElimina