22 de desembre del 2012

Albert Espinosa: "Tots els mitjans t'omplen. Però el teatre et fa viure"

Com tots sabeu, el passat dijous dia 20 es va estrenar a la sala Gran del TNC "Els Nostres Tigres beuen llet", la nova obra d'Albert Espinosa. Hi participen grans actors com Daniel Sicart (La Riera), Albert Baró, Carlos Cuevas (Ventdelplá), Clara de Ramón (KMM) i  de Polseres Vermelles el Mikel Iglesias, l'Andreu Benito i l'Andreu Rifé. Si vols saber de que va aquesta obra de teatre, pots mirar aquest vídeo que va fer el programa InfoK (clica aquí)
Ara ja saps que fer aquestes festes! Si vols comprar entrades o consultar els preus i horaris, a la pàgina web del TNC hi trobaràs tota la informació. www.tnc.cat
Aquí teniu una foto de la estrena, va ser un gran éxit!


Ahir, al suplement de la Vanguardia van entrevistar a l'Albert i unes de les coses que diu es que aquesta és la obra més important en que ha treballat i que "Tots els mitjans t'omplen. Però el teatre et fa viure"
Així que ja sabeu, tots cap al TNC! La podreu anar a veure fins el 3 de febrer de 2013.

7 comentaris:

  1. Es una mica car però per veure al Mikel, el que sigui!

    ResponElimina
  2. Jo visc a Mallorca, per tant no i puc anar :(

    ResponElimina
  3. Jo hi vaig la setmana vinent

    ResponElimina
  4. Jo vaig anar-hi el dia de l'estrena i sincerament va estar genial(a part de veure tots els polseres)té un guió que val moltissim la pena i que sé que molts de vosaltres us podeu sentir identificats(en el meu cas si) si teniu a algun familiar que pateixi un problema com el que es presenta a l'obra.

    Amb moltissimes ganes del 15 de gener! Bon nadal :)

    ResponElimina
  5. jo hi vig anar el dia 21 i avui dia 23 i tornare anar el va encantar es lo millor jijijjijiji

    ResponElimina