31 de desembre del 2012

Un petit resum de l'any 2012

Com l'any passat, ara us fare un petit resum de les coses que han passat durant aquests 365 ultims dies relacionades amb Polseres i el blog.
Aquest any  ha sigut sense Polseres Vermelles, però es va començar a parlar molt un altre cop aquest estiu per causa de 2 raons: La 1a es que es va estrenar la 1a temporada en castellà al canal Antena 3 i la 2a que del Juliol al Setembre s'ha estat rodant la 2a temporada. Jo vaig tenir la sort d' anar bastantes vegades al rodatge per fer de figurant i com a periodista i practicament ja se tot el que passarà però m'ho estic guardant per quan s'estreni el dia 14 de Gener per poder informar-vos millor i amb mes detalls. Com ja us vaig dir alguns dels meus dibuixos que hi han penjats al blog sortirán als decorats d'una habitació de la 2a temporada! Durant aquest any també us he anat explicant bastantes exclusives, com per exemple alguns del nous actors que apareixeràn.
Al blog també s'han fet concursos, a l'estiu es va fer la 3a edició del concurs "Guanya una Polsera Vermella" on 10 persones en van aconseguir una i fa poc vaig sortejar entrades per anar a veure l'Igor al teatre.
Les visites del blog han anat augmentant i augmentant fins avui que ja supera les 460.000 amb una mitjana de unes 1.000 per dia. La Pàgina de facebook ja supera els 11.000 m'agrades i el twitter els 5.000 followers. Desde que tinc el blog he escrit mes de 300 posts i he tingut mes de 3.600 comentaris!


Ara us explicare el que han fet els polseres i els seu creador apart d'estar ocupadissims amb el rodatge:
L'Albert Espinosa s'ha dedicat a escriure el guió de la 2a temporada i el de "Els nostres tigres beuen llet" una obra que ja es pot veure al TNC on ell també hi actua, el Nil Cardoner ha protagonitzat la pel·licula "Fenix 11'23", l'Igor Szpakowski va participar en l'obra de teatre "El secret de la cuina" i en la pel·lícula "La Por", La Joana Vilapuig a principis d'any va ser la protagonista del curtmetratge "REM", l'Alex Monner va participar a "REC3" , el Mikel Iglesias a una webserie anomenada "Cenizas y el Eden" i es un dels protagonistes de "Els nostres Tigres beuen llet" . I el Marc Balaguer ha seguit estudiant.
Espero que us hagi agradat aquest petit resum, el blog us desitja bon any nou 2013 a tots! Gràcies a tots per mirar-lo, sou els millors seguidors que es pot tenir! Ara al 2013 us seguire informant de tot sobre la 2a temporada i espero que les visites creixin i creixin cada dia molt mes!

17 comentaris:

  1. Joan aniras a la preestrena?

    ResponElimina
  2. Molt maco Joan M'HA AGRADAT MOLT! feliç any!

    ResponElimina
  3. Joan bon any per tu i pels polseres jajajaja

    ResponElimina
  4. Gràcies Joan, m'ha agradat molt! Bon any!!!

    ResponElimina
  5. FELIÇ ANY NOU JOAN!!! :D <3

    ResponElimina
  6. M'ha agradat molt...
    Bon any Joan!

    ResponElimina
  7. bon any 2013 per tu tmb i gracies pel blog!!!!

    ResponElimina
  8. MOLT BON ANY! ESPERO QUE SEGUEIXIS AIXI JOAN

    ResponElimina
  9. Joan, ets gran! segueix aixi i arribaras lluny!!!

    ResponElimina
  10. gràcies per continuar informant-nos dia a dia joan bon any!!!

    ResponElimina
  11. Joan gràcies pel resum i per tot! seguix així!! bon any!!

    ResponElimina