3 de febrer del 2013

Entrevista a Quim Avila/ Carlos a Polseres Vermelles

1- Com vas començar a fer d'actor?
Ja des de ben petit em va cridar l'atenció la interpretació; em semblava graciós tenir la capacitat de viure vides completament diferents a la pròpia. Vaig tenir la gran sort d'anar a una guarderia en que et podies disfressar a diari i, fins i tot, fer obres de teatre. Per tant, els meus pares van veure el meu interès pel teatre i van decidir apuntar-me a diferents escoles d'interpretació que em permetessin explotar aquesta capacitat.

2- Com et vas presentar al càsting de polseres? T'esperaves que t'agafarien?
Recordo que vaig veure el cartell que anunciava el càsting a l'escola d'interpretació on em formo i vaig decidir que enviaria el meu currículum per a provar sort. No tenia gaire clar si encaixaria en algun dels personatges que buscaven però vaig voler intentar-ho. Quan em van convocar per a la primera ronda de càstings em va desmotivar una mica saber que s'hi presentava força gent però de totes maneres em vaig proposar fer-ho el millor possible. Recordo anar passant les diferents fases del càsting i veure com les meves il·lusions creixien a mesura que s'acostava l'últim però, sincerament, no tenia del tot clar si m'arribarien a agafar. He d'agrair a tot l'equip que va organitzar els càstings la proximitat que transmetien a l'hora de fer la prova.

3- El Carlos es un personatge molt important, ja que li diu a la mare del Jordi que el seu amic té un bony a sota el braç, et va agradar fer d'aquest personatge?
Em va agradar molt fer de Carlos perquè és un noi molt atent i simpàtic amb tothom. Posa una gran passió en tot allò que fa i, fins i tot, es preocupa molt pels seus amics; això fa que a vegades s'involucri en excés a la vida dels seus amics, com en el cas del Jordi. És un personatge entranyable i que es fa estimar fàcilment.


4- On surts tu, quina es la teva escena preferida? Per què?
La meva escena preferida és aquella en que enganyem al Jordi per a que vingui amb nosaltres a la festa en que ens banyem a la piscina. Realment va ser una de les escenes més llargues de gravar perquè, cada cop que ens llençàvem a la piscina i s'havia de repetir l'escena, ens havien d'assecar tota la roba i el cabell. Resultava una mica repetitiu però va acabar sent molt divertit.

5- Ens podries explicar alguna anècdota o moment divertit del rodatge?
Recordo que un dels dies de rodatge a l'escola on el Jordi i jo estudiem mecànica, vam agafar uns skates d'atrezzo amb el Marc i l'Igor i vam decidir “explorar” l'institut i muntar-nos sobre els skates pels passadissos d'aquest. Realment va ser una manera de matar el temps molt divertida que va permetre, a més, que els coneguès més a fons a tots dos.

6- Actualment tens contacte amb algun actor de la sèrie?
Actualment amb qui tinc més contacte és amb el Marc i l'Igor donat que van ser els dos actors amb qui més vaig coincidir durant els dies de rodatge. Però de totes maneres, quant em trobo amb altres polseres també hi ha una molt bona relació; és el millor de poder actuar amb un equip tan familiar.

7- Per acabar, t'agrada el blog de Polseres Vermelles de Joan Pons?
Trobo que el blog de Polseres Vermelles de Joan Pons està molt bé ja que posa a l'abast molta informació sobre la sèrie per a tots aquells fans de polseres que volen estar al dia sobre la sèrie. Està molt bé el fet que el blog inclogui entrevistes als polseres i altra informació que permeti als espectadors de Polseres Vermelles sentir-se més lligat i proper a la sèrie.

12 comentaris: