3 d’abril del 2013

Entrevista a Albert Espinosa, creador i guionista de Polseres Vermelles

1- Albert, ets molt jove i ja has arribat al cim de l'èxit. Suposo que estàs vivint la millor etapa de la teva vida, no?
Totes les etapes de la meva vida han sigut interessants i plenes de felicitat, quan estava a l'hospital dels 14 als 24 i vaig perdre la cama, el pulmó i mig fetge també era feliç i vaig aprendre moltes coses. Ara també es una època bonica. Jo crec que tot es important, l'important es viure i sentir, el de menys es l'èxit o el fracàs.

2- La 2a temporada de Polseres està tenint un gran èxit d'audiència a TV3, inclús ha superat la de la 1a, t'ho esperaves?
No, ha sigut increïble, i sobretot fruit de la gran feina de tot l'equip artístic i tècnic capitanejats pel gran Pau Freixas que han treballat moltíssim. I del públic que estima tant la serie, sense ells no existiria polseres.

3- Si et tinguessis de quedar només amb una escena de cada temporada, quina seria? Per què?
De la primera, quan desperta el Roc, per mi va ser preciós escriure-la, somiava que passes. Va ser emocionant.
De la segona. Encara no ha passat però diria que la penúltima a la darrera.

4- Vas dir que a la 2a temporada apareixeria una família cega formada per 6 persones, però no ha sigut així. A que s'ha degut aquest canvi?
Hi ha moltes malalties de les que vull parlar a la serie, però de vegades no hi caben totes, ja vaig parlar dels cecs a "Va ser que nadie es perfecto" i espero tornar a parlar en altres obres, son gent molt valenta.


5- Hi haurà una 3a temporada? Ens podries dir si ja tens alguna cosa escrita, i si serà a fora de l'hospital i podrem veure la vida dels polseres al pis que compartiran?
La idea sempre ha sigut retractar la vida dels polseres quan son nens, petits i adults. Hem d'esperar una mica que siguin més grans. Jo estic segur que hi haurà tercera temporada, però hem d'esperar que creixin. Però aquests nois creixen molt ràpids.

6- Com escrius els guions de Polseres? Necessites estar en un lloc o en un moment del dia concret?
M'agrada molt escriure a prop de l'aigua, es la meva inspiració. A la primera temporada els vaig escriure a prop de l'aigua tots.

7- Els teus llibres han estat número 1 en vendes. El passat 21 de Març va sortir a la venda "Brúixoles que busquen somriures perduts", un llibre que parla molt de l'optimisme i de les segones oportunitats. perquè creus que la gent l'hauria de llegir?
Perquè crec que es el millor que he escrit, tinc la sensació que es el meu llibre i parla de la felicitat, de la lluita, del dolor... Desitjo que agradi. El presento aquest dijous a les 18:00h al Fnac diagonal de Barcelona i firmaré i faré fotos, i el divendres a les 19:00h a Girona a la llibreria 22. Ganes de veure-us allà.

8- Per acabar, t'agrada el blog de Polseres Vermelles de Joan Pons?
Crec que el blog es part de la personalitat del Joan Pons i com ell es, vitalista i ple de bon rotllo i força. Que existeixi es una gran sort per aquesta sèrie.

21 comentaris:

  1. uouououuououo 3a temporada! gracies per ferli joan!!

    ResponElimina
  2. La meva escena preferida també es quan desperten el Roc! Però tornar a esperar 2 anys mes pfff

    ResponElimina
  3. Gràcies Joan per una entrevista tan bona amb l'Albert . Segueixo el teu blog sempre i soc mega fan teva !

    ResponElimina
  4. que be que hi hagi una 3a temporada! Jo ja tinc el seu nou llibre vaig per la meitat + o -

    ResponElimina
  5. jo dema no podre anar al fnac pk em firmi el llibre :'(

    ResponElimina
    Respostes
    1. qina sort! jo no he pogut anar-hi!
      anònim, t'has llegit el llibre?

      Elimina
  6. Jo hem declaro desde JA fan del aquest noi!!! Joan ets el meu idol enseriu; et duplico la edat, pero cada dia hem sorpens amb lo be que ho fas!! enseriu uauuuuuuuu enhorabona ets un CRACK chaval!

    ResponElimina
  7. molt bona entrevista felicitats Joan

    ResponElimina
  8. A mi me encanta aquesta serie i si perque no desaparegui he de esperar dos anys mes; doncs els esperare. Mes igual; la espera mereixera molt la pena no en tinc cap dubte; pq amb un geni com l' Albert i un equipas de actors com els que hi ha; la cosa només pot anar a millor!!! POLSERES AMUNT sempre! gracies per canviarnos la vida a tots!

    ResponElimina
    Respostes
    1. tens molta raó, opino el mateix que tuuuu. :)

      Elimina
  9. 3a temporada 3a temporada 3a temporada 3a temporada 3a temporada 3a temporada 3a temporada 3a temporada!!!!!!!!!!!!!!!! *__*

    ResponElimina
  10. Joan tu hi sera demà a la avingua diagonal? *.* Soc super fan teu!

    ResponElimina
  11. !! Una entrevista fabulosa !! enhorabona Joan, moltes felicitats !!

    ResponElimina
  12. Enorme Joan i Albert! Des d'un primer moment has deixat ben clar sobre qui era l'entrevista per allò de "l'ànima de Polseres Vermelles". Felicitats i petons ♥

    ResponElimina
  13. Està clar! L'Albert es la canya!
    Superar els càncer i tenir l'esperit per fer una sèrie amb el que li va passar a ell...s'ha de tenir valor!
    El comparo amb algunes persones que conec que van tenir càncer a la seva edat i veig que ha tingut sort. Molta, i també ha estat valent i s'ha enfrontat a la vida (literalment).
    Es un crak! Molt gran Albert, t'admiro i si llegeixes alguna vegada això vull que sàpigues que m'agradaria tenir el valor que tu tens i que m'encantaria haver-te conegut o que ens coneguem en un futut. T'admiro!
    I a tu també Joan! Ets el millor!!!!

    ResponElimina
  14. Vull ficar-me en una maquina del temps per veure ja la 3ra temporada, per cert, com t'ho faràs Joan, per seguir escribint? Suposu que posaras exclusives, entrevistes, concursos, etc, no, Joan?

    ResponElimina
    Respostes
    1. si, jo tmbé vull que l 3ra temporada arribi ja!
      polseres enganxa molt. Al cole tothom en parla i tothom te la polsera i...

      Elimina
    2. jejeje t'entenc. quan el benito estava a punt de morir, feiem la pregaria i tothom demanava (enbroma): -que no es mori el benito!!!

      Elimina