14 de setembre del 2011

La Anorèxia

Post especial del Polsera del mes de Setembre


Com tots sabeu,la Cristina pateix una enfermetat molt greu a la sèrie,l' anorexia.Es una enfermetat que no menjes,ho vomites casi tot,i per culpa d'aixó et quedes molt prima,i et pots morir.
Per mi el polsera que mes ha ajudat a la Cris a menjar,són tots! Però per mi el que mes es el Jordi.Us enrrecordeu quan  li va fer un dibuix d'un arbre amb pomes perque quan el mires se'n menjes una,i així ho va fer! I va començar a guanyar pes i a curar-se



9 comentaris:

  1. com t'ho curres Joan!!! Megacrack! M'encanta!

    ResponElimina
  2. EL Jordi es un gran amic!! :D
    per cert als experts com puc fer per que no em pasi lo mateix que la Cris?¿
    es que crec que estoc començant a fer com ella, es a dir a casa no menjo cuasi res, no m'enemporto reas a l'escola per menjar y un dia tenia com el menjar a la gola y semblaba que anava a vomitar, pero al final no ho baig fer, em podeu donar algun consell per que no em pasi, sisplau?¿

    ResponElimina
  3. Klar k si!!!! Jordi amunt XD !!! :D

    ResponElimina
  4. Bueno, está molt bé i tot aixó... Pero crec que si no coneixes aquesta enfermetat de primera má no en saps res comparat amb altes persones... Me cosina l'acaben d'internar en un hospital. Normalment, s'agafa l'anorèxia per problemes escolars, com el Bullying per exemple, i al final, si et començen dient que éts grassa, si no tens força voluntat, acaves pensant que en tens. Me cosina, en un mes ha perdut 17 kg, i ara per sort ja no deixa de menjar... Per sort ara ella en pensa que está bé, ja que és un problema Psicològic. També és aconssejatble que canviis d'entorn, me cosina l'han posat a un institut privat i ha fet un canvi bestial!

    ResponElimina
  5. Saku,el primer que has de fer,es dir-ho a la família,ells t'ajudaràn,no ho amaguis mai i sobretot menja,espero que t'hagi servit una mica d'ajuda.

    ResponElimina
  6. La meva cosina, va tenir anorexia, la van ingressar quasi 2 messos! A partir d'allà tot li va anar malament com a la Cris, la va deixar el novio... Jo estava preocupada perque no sortia..., perque pensava que es moria! Però no va començar a menjar, es va recuperar, va trobar novio i d'aqui 8 mesos es casa!

    ResponElimina
  7. Si,si...JORDI amunt ETS UN CRACK!!!!!!!!
    <3

    ResponElimina