27 de setembre del 2011

El Blog a la premsa!

Al diari "L'enllaç" (diari de la comarca de l'Anoia) ha sortit la notícia  de que he quedat finalista als Premis Blocs Catalunya 2011,que com tots ja sabeu,aquest dissabte dia 1 d'octubre vaig a la Seu d'Urgell a la Gala final, a veure si hi ha sort!

Per cert,aquí podeu veure la gran entrevista que em van fer a Paella de Bits.cat:



24 de setembre del 2011

Dia Mundial de l' Alzheimer

El Dia Mundial de l' Alzheimer va ser dimecres però amb els deures i la feina,no vaig poder publicar aquest post,l'escric avui :P


Com que dimecres va ser el dia mundial del Alzheimer,he pensat que aquest post parlarà del gran Benito, un personatge molt estimat per tots, que a la sèrie té aquesta malaltia.Tots vam viure uns moments molt emocionants quan el Lleó descobreix que el Benito té Alzheimer i vol guanyar el partit de basquet perquè no s'oblidi mai d'aquell gran dia,i també un dels grans moments es quan el Benito li diu al Lleó que ell és inolvidable,quins records...



18 de setembre del 2011

Els guanyadors del concurs sigues un minipolsera i guanya una PV són...

Ja ha arribat el gran diaaa!! Aquests són els 5 guanyadors del concurs sigues un minipolsera i guanya una PV! Recordeu que tots 5 han guanyat un dibuix d'un minipolsera personalitzat,i el que ha quedat primer,també una polsera vermella!
Els guanyadors són...


1- Maria Pontnou
2- Carina Gasia
3- Berta Vallecios
4- Marta Urpí
5- Elisabet Augustin


Moltes felicitats a totes!!!! (Ja em ficarè amb contacte amb vosaltres)
I  moltíssimes Felicitats Marta Pamplona i Júlia,avui es el vostre aniversari!



17 de setembre del 2011

Albert Espinosa, un dels nous autors del pròxim llibre de la Marató!

El gran Albert Espinosa és un dels nous autors del pròxim llibre de la Marató de TV3! Quina gran notícia! No me'l penso perdre,segur que ens sorpendrà.Ja us dirè el dia de quan sortirà a la venda!


Per cert,aquesta nit, a les 4 de la matinada l'Albert parlarà via Skype amb els de Imput 2011 de Sydney!! 


* Fotos tretes de la pàgina web oficial de l'Albert Espinosa:



16 de setembre del 2011

He quedat finalista als premis blocs Catalunyaaaa!

uaaaaau!!!!! que impresionant! El Blog de Polseres Vermelles de Joan Pons ha quedat finalista als premis blocs CATALUNYA 2011!!!! No m'ho esperava per a res del món! Moltíssimes gràcies a tots els que em vau votar,us ho agraeixo de tot cor! Ara falta esperar si guanya o no guanya el premi,que per a mi ja es tota una satisfacció haver quedat entre un dels finalistes entre quasi 500 blogs! Moltíssimes gràcies! Encara estic al·lucinant!!!


14 de setembre del 2011

La Anorèxia

Post especial del Polsera del mes de Setembre


Com tots sabeu,la Cristina pateix una enfermetat molt greu a la sèrie,l' anorexia.Es una enfermetat que no menjes,ho vomites casi tot,i per culpa d'aixó et quedes molt prima,i et pots morir.
Per mi el polsera que mes ha ajudat a la Cris a menjar,són tots! Però per mi el que mes es el Jordi.Us enrrecordeu quan  li va fer un dibuix d'un arbre amb pomes perque quan el mires se'n menjes una,i així ho va fer! I va començar a guanyar pes i a curar-se



11 de setembre del 2011

Bona Diada!

Ja estem a dia 11 de setembre,Bona Diada a tots!El blog durant tota aquesta setmana ha estat decorat per celebrar aquest gran dia.
Per cert ja heu posat la senyera al balcó? Jo si,mireu!
Aprofito per dir que avui es l'últim dia de vacances,i ara tothom a estudiar molt.Els posts ja no seràn tan tan seguits com aquesta setmana (que heu tingut un cada dia jeje) i recordo que el concurs continua a la pàgina de facebook del blog fins la setmana que bé :D


POLSERES AMUNT i ...
CATALUNYA AMUNT!

10 de setembre del 2011

Concurs : Sigues un mini Polsera i Guanya una PV!


Arriba un nou concurs al Blog de PV de Joan Pons! Sigues un MINI POLSERA i Guanya una Polsera Vermella! Aquest concurs no es farà al Blog,sinó a la pàgina de Facebook del blog.Com que ara esta molt de moda,posar: he estat recomanat per la.. doncs es el que haureu de fer :D Els 5 primers(els que tinguin mes vots) guanyaràn un MINIPOLSERA fet per mi personalitzat com vosaltres volgueu,de vosaltres,d'un personatge de la serie..com volgueu! Teniu temps fins el dia 17 d'aquest més! Els guanyadors es diràn el dia 18.
La pàgina de facebook es: (http://www.facebook.com/elblogdepolseresvermellesdejoanpons)

ahhh i dels 5 guanyadors,el que quedi 1r,tindrà un mini polsera,més una Polsera Vermella! Correu! Digueuli a tots els vostres amics que us votin!
Recordeu,heu de posar al mur de la pàgina de facebook: he estat recomanat per la ****!

Aquí teniu l'event per confirmar que participareu:



9 de setembre del 2011

S'estrena l'apartat del blog: Dibuixos!

El Blog estrena nou apartat! "Dibuixos", es un apartat on anirè penjant els meus dibuixos que faig de la sèrie,espero que us agradin! Per cert moltíssimes gràcies! El blog ja ha superat les 160.000 visites!Sense vosaltres aixó no seria res!



8 de setembre del 2011

Les Guanyadores del concurs Guanya el teu DVD de PV ja han rebut el regal!

Les guanyadores del concurs guanya el teu DVD de Polseres Vermelles,la Irene Reche i la Cristina Perosanz,ja han rebut el seu super regal!La Primera Temporada de Polseres amb un pack de 4 DVD's! Moltíssimes Felicitats! Espero que us hagi agradat! 


7 de setembre del 2011

Per molts anys!

Tens un amic o amiga que farà anys i li agrada molt el Blog de Polseres Vermelles de Joan Pons? Doncs aquesta es la teva gran oportunitat,si ens envies un missatge a: blog-de-jpb@hotmail.com, i ens dius el nom,el dia i els anys que fa...,aquí a l'esquerra del blog, la felicitarè amb gran, de part de la persona que m'hagi enviat el missatge.Ja saps! (Envieu els Misatges,com a mínim amb una setmana d'antelació)
També us puc felicitar jo :P


6 de setembre del 2011

Els Mini Polseres ©

He creat uns polseres de tamany "mini" que estàn agradant molt al facebook,es diuen  Els mini Polseres,espero que us agradin,he estat molt de temps per dibuixar-los a mà,ara perquè es la Diada i el blog està decorat,però la setmana que bé,potser son la nova capcelera del blog... 
Que consti que aquests són els originals,perquè últimament,cosa que faig,cosa que copien :D



Una Petita Biografía de la Joana Viapuig (Cristina)

►Post especial del Polsera del mes de Setembre◄

Com que la Cristina es la Polsera del mes de Setembre,com de costum us faig una petita biografia: 
Biografia de la Joana:

La Joana Vilapuig (Cristina) va neixer el dia 23 d'Octubre de l'any 1994,te 17 anys i viu a la ciutat de Sabadell.Es actriu catalana.Apart de fer Polseres Vermelles ha participat en el curt: REM (Encara no estrenat) que interpreta a l' Anna.També va sortir d'extra a la pel·licula Herois.
Per cert us agrada la petita decoració de la diada de Catalunya al blog?

5 de setembre del 2011

Els Guanyadors del Concurs Guanya el teu DVD de Polseres són...

El Concurs ha estat tot un éxit de participació,vaig rebre 81 montatges. Els resultats són els següents: Els Montatges han rebut 6.140 vots,dels quals 1.247 al blog i 4.893 al facebook.
Tots els montatges m'han encantat,però només poden haver  2 guanyadors,que són... En 1a posicó la Irene Reche amb 404 vots i amb 2a posició la Cristina Perosanz,amb 383, Moltíssimes felicitats!!! El pack dels 4 DVD's de tota  la Primera Temporada  són vostres!Que els disfruteu! 
Gràcies a tots!!



3 de setembre del 2011

Han entrevistat al Nil Cardoner a la revista del club súper 3!

La seguidora del blog Alba Díaz m'ha enviat aquesta entrevista que li han fet al Nil Cardoner (Roc) a la revista del Club súper 3! Moltes gràcies!Llegiu-la, a mi m'encanta!
Per cert,demà sabreu els guanyadors del Concurs Guanya el teu DVD de Polseres!





1 de setembre del 2011

El Polsera del mes de setembre és... la Cristina!


Ja estem a dia 1 de setembre,aixó vol dir que ja tenim el polsera del mes!!!
El mes de Setembre estarà dedicat a la Cristina (Joana Vilapuig)!! Ha guanyat amb 440 vots!!El toni casi l'enxampa,ha aconseguit 426!
Com sempre, comentarè coses dels capítols,coses de la seva vida privada,i algunes sorpresetes mes...Us ha agradat que hagi guanyat???? Per cert,ara ja podreu votar pel polsera del mes d'Octubre,al facebook i al Blog!! 
Aquí us deixo el link de l'enquesta de facebook:
http://www.facebook.com/#!/questions/280037902009909/?qa_ref=ssp

Felicitats Cris!


Per cert voteu i voteu les fotos que més us agradin per el concurs! Teniu fins el dia 4!