18 de març del 2013

Que us ha semblat el capítol 23 de Polseres Vermelles?

Que us ha semblat el capítol 23 de Polseres Vermelles? Alguns dels polseres tenen ronda de químio, i tenen un company inesperat: un pres custodiat per la policia que també te càncer. El pres te pensat escapar i amenaçant amb la pistola, segresta els pacients i tanca la sala perquè no hi pugui entrar ningú. Mentrestant, el Dani, el Lucas, la Mariona i el Toni es mengen, sense saber-ho, un pastís amb marihuana. El resultat són unes fortes al·lucinacions i només veuen bombolles, també s'animen a preparar un pla molt arriscat per salvar als seus amics. Aquesta nit hi ha eclipsi de lluna i al Lleó li fa por fer-se la químio perquè un amic seu va morir en un dia com aquest.


Tots acaben pensant que potser la superstició es certa perquè estan segrestats. El pres té pensat escapar i avisa a la policia: si no li faciliten un vehicle per fugir els matarà a tots. Passa el temps i tots els de la sala estàn cada vegada mes nerviosos. Al final el pres es decideix per matar al Joan, però el Lleó s'ofereix perquè el mati a ell. Quan apunta amb la pistola surt el Dani de cop del seu amagatall i al pres se li desvia la pistola. Just en aquell moment els policies aconsegueixen entrar i l'acaben detenint. Per sort tot ha acabat bé i lo de l'eclipsi de lluna era només una superstició. Us ha agradat el capítol? Que creieu que passarà al següent?


Aquí teniu el capítol sencer:


Per cert, em podeu veure com a figurant a partir del minut 40:40 aplaudint! M'heu vist?

23 comentaris:

  1. Buuuf quin capitolàs q intens he estat tota l estona en tensio per cert joan t he vist entre la gent q aplaudia :)

    ResponElimina
  2. m'ha encantat! joan t'he vist!

    ResponElimina
  3. Joan en quin moment del capitol as sortit? ( de figurant) En quin minut????

    ResponElimina
    Respostes
    1. hola anònim anònima! ja t'ho responc jo!
      ha sortit en el minut 40:40 en el ultim capítol. :) ejejej (espero que t'hagi servit de algo) dewww

      Elimina
  4. EL MILLOR CAPÍTOL DE MOMENT

    ResponElimina
  5. ma agradat molt la actuació dels 3 nens! quin riure el Lucas!

    ResponElimina
  6. T'he vist per la tarda i per la nit .Que bé !!

    ResponElimina
  7. Jo et vaig veure i em vaig quedar flipant!! :D

    ResponElimina
  8. Quin capítool! Ploran, tremolan...
    Per cert Joan si que t'he viiisT!

    ResponElimina
  9. Joan te vist jejeje!!!
    melt de la bona :)

    ResponElimina
  10. Jo també et vaig veure :) sorties molt bé ;) Quin capítolas el d'ahir eh. La setmana que ve per fi es veurà alguna cosa sobre la parella!! JA ERA HORA portem 2 temporades esperant <3

    ResponElimina
  11. A mi no m'ha agradat gaire ja no saben que fer, joan te vist.

    ResponElimina
  12. Sisisisisi, portaves una samarreta verd fort i com un jersey a ralles...si es que no m'equivoco, es clar. la veritat es que la primera vegada que vaig veure el capítol (ahir) no em vaig fixar en que tu hi fossis, però ara, mirant el blog, he anat al min 40:40 i t'he vist! wappppo!:)
    I sobre el capítol...m'ha encaantat. Molt ben rodat, el actor que feia d'Ignasi super bé, el LLeó (ja sabeu)...la rym m'ha caigut be desde el principi i l'admiro de veritat. el joan perfecte, el roc i el jordi igual.
    i...que bo lu del pastís! (per fi un pun de gracia a la sèrie).
    Espero el pròxim capiiitol! Ah! m'oblidava...
    POLSERES AMUNTTT!

    ResponElimina
  13. Te vist!
    Era xulisim allo de les bombolletes!

    ResponElimina
  14. yeyeyeyeyeyeye tots t'hem viiiiiiiist! per que vegis com ens fixem en tu eh ts :3

    ResponElimina
  15. Ai quina pena que vaig pasar!!!!!!i l'alex monner genial com sempre!!!es un dels capitols que ho he passat pitjor,pero a cada capitol m'agrada moltissssim mes la serie i tots els polseres,sense deixar de banda la rym i el joan!m'encanta polseres i el teu blog joan,es genial i m'encanta tot el que hi poses,cada dia el mir!!amun polseres!!!!!

    ResponElimina
  16. Doncs ha sigut el millor capítol. Molt interessant, però ja estic desitjant que arribi dilluns vinent per veure com van a viure junts. I Joan, sí que t'hem vist, eh? Ets molt bon actor, aplaudeixes genial, je je je...

    Andreeu

    ResponElimina