4 de març del 2011

Un petit avanç del Capítol 7

Es el dia més llarg de l'any,Sant Joan. Un nen misteriós arriba amb el do de poder esbrinar el futur i en Lleó ha d'intentar mantenir la seva supremacia a l'hospital. Us asseguro que serà un Capítol de somnis i on tot és possible si se sap el truc per ser feliç.
No se si podré esperar a que sigui Dilluns!!!!

9 comentaris:

  1. buaa Joan siusplau no em facis això! sóc sadomasoquista, cada cop qe miro el teu blog m'enganxo més a polseres(L) ja tinc ganes de veure el capítol del dilluns, el veure a casa amb dues amigues meves qe es quedaran a dormir^^ farem una festa de les grans! jajaja! petoonss(K)

    ResponElimina
  2. ;) Aquesta foto,i totes les k posaré al blog a partir d'ara son amb aquell sistema que em vas ensenyar....Gràcies!!!!

    ResponElimina
  3. DE REEEES!(L) si vols qe t'editi algunaa m'ho dius :P

    ResponElimina
  4. Gràcies per la informació prèvia...però ara estarè mossegant-me lesungles fins demà a la nit...jajja!! No se si podré aguantar...:P

    ResponElimina
  5. hola soc la Claudia una nova seguidora del teu bloc i vull dir que (l'Adria) el nen que veu el futut va a la meva classe!!!
    es diu Pol i li a fet molta il·lusió fer POLSERAS VERMELLAS, però aqui no?
    jaja total que si el voleu agregar al face es diu:
    Pol Pueyo
    dew fins un altre!!!

    ResponElimina
  6. hola sóc el Pol el nen que fa d'Adrià a la serie. m'encanta el blog endavant i a veure si arribés aviat als 33.000 visitants!!!!

    ResponElimina
  7. hahah hola soc la carla i el Pol tambe va a la meva classe xd e k si cebolleta??? hahah mencanta el blog i sobratot... POLSERES!!! wenu adeeuuu

    ResponElimina