25 d’abril del 2011

No us refieu de pàgines de facebook que demanin les vostres dades!!

Ahir a la nit, l'Albert Espinosa al seu mur de facebook va dir que la pàgina del facebook que es diu: Càstings Segona Temporada Polseres Vermelles, es falsa,ja està eliminada.
Molta gent està preocupada perquè han enviat moltes dades personals: fotos, adreces, DNI seus i dels pares, i no saben a on ha anat a parar tot això.
A la pàgina oficial de Polseres Vermelles al facebook també han dit avui que quan es convoquin els càstings ho anunciaran a la pàgina o al Blog oficial. No us refieu de pàgines de facebook que demanin les vostres dades.
Aquesta nit fan Herois la pel·licula,no us la podeu perdre,com ja us vaig dir surten actors de Polseres vermelles i està dirigida pel Pau Freixas i escrita pel Pau Freixas i l'Albert Espinosa.Aquí us deixo el tràiler oficial perquè el mireu i el disfruteu:



12 comentaris:

  1. De veritat, quin horror de gent...ara se lis caurà el cabell! per idiotes i estafadors :)

    ResponElimina
  2. Avui fan Herois, és una pel·lícula dirigida per Pau Freixas i escrita per l'Albert Espinosa i Pau Freixs i surten alguns dels Polseres, el dilluns que ve (2 de maig)faran l'ultim capitol de polseres.

    ResponElimina
  3. Com que avui fan HEROIS, Joan estaria bé que escriguis una entrada o post especial per la peli, perquè és genial. A mi em va encantar!! El blog està una passada!! Segueix així!!

    ResponElimina
  4. Sí, hi ha gent ven toca pilotes... El vaig avisar jo a l'Albert del que passava,, i em va dir que moltes gracies i que n'estarien al corrent de tot el que passés!
    Gran pel.licula avui a la nit eh! <3

    ResponElimina
  5. jo ja m'he vist la peli i es molt xula!!!

    ResponElimina
  6. uu... pues jo casi ho envio! estava a punt! però la meva mare em va dir que no pot ser que ho diguin ara si fa dos dies deien que seria al 2012:) HEROIS, genialíssima:)

    ResponElimina
  7. Esk hi ha gent amb ganes de emprenyar ee!
    Joan suposu qe tu tambe ho avisaras pel blog lo dels castings no??
    Mencanta herois tinc unes ganes de tornarla a veure, si agues sigut una altra pelicula magues fet rabia que laguessin supstituit per polseres pro sent herois... no men fa :D

    ResponElimina
  8. Jo ja he vist la peli

    Joan soc la Claudia has tret el Cbox i ma fet tanta rabia no poder comentar hahhhah que aixo ha sigut l'oportunitat de crearme un blog hehah ha sigut el moment opurtú
    Es aquet http://una-vida-sin-fin.blogspot.com/ per si tinteresa passat per alla i segueixme esta en castella pro..

    ResponElimina
  9. Una cosa Joan no podries intentar de penjar la peli d'herois com fas amb els capitol de polseres?
    esk al final vax aver de anar en un sopar familiar i no la vax poder veure :(
    si pots penjal siusplau

    ResponElimina
  10. Ils q an enviat algo? jo y vaig enviar a nose k algo dde tv3

    ResponElimina
  11. joan podries fer que l'any que be sigin els protagonistes altres nens.

    ResponElimina