19 d’abril del 2011

Presentació del Llibre: Si tu em dius vine ho deixo tot... però digue'm vine, a Igualada

Ahir, el dia 18 d'Abril l'Albert Espinosa va fer la presentació del seu llibre a Igualada. Aquesta es l'última abans de Sant Jordi que com sabeu signarà durant tot el dia a diferents llocs de BCN.
La presentació es va fer al teatre de l'Ateneu, que estava ben ple de gent. Primer de tot es va fer una presentació de la seva Biografia i seguidament ens va explicar que Igualada li porta molts records i molta bona sort, ja que fa uns mesos al Festival ZOOM, en el mateix teatre es va fer la presentació oficial de Polseres Vermelles, amb tots els actors protagonistes i va tenir una molt bona acollida per part de tot el públic.


També ens va dir que li agradaria que algunes coses de la Segona temporada de Polseres es rodessin a Igualada. Desprès de que parles del seu llibre vam poguer fer-li unes preguntes.
Jo li vaig preguntar si se sentia identificat amb algun personatge de Polseres, i va dir que amb qui més, era amb el Jordi. Ens va dir que la piscina que esta el Roc, al principi volien que fos un zoo. Desprès em va felicitar pel Blog davant de tot el Teatre, i vaig al·lucinar.  Seguidament va donar pas a signar els llibres, es fa formar una llarga cua, però ell va estar en tot moment super simpàtic i agradable com sempre es ell amb tots.
Va ser una gran tarda que no oblidarè!

4 comentaris:

  1. Estaria molt bé que vinguessin a gravar aquí a Igualada, no sóc un gran seguidor de polseres, però pel poc tros que he vist, està bé:)
    Llàstima que no pogués anar-hi ahir, m'hagués agradat molt!
    Et segueixo Joan!

    ResponElimina
  2. Joan es impressionat qe agis aconseguit la foto amb l'albert i qe agi parlat del teu blog et deus sentir molt content pro crec qe el teuu blog su mereix qe parlin alla davant :)!
    Jo no i vaig poder anar pro una de les coses de perqe magrada el teu blog es axo de qe dones tanta infromacio qe es com si io i ages anat!

    ResponElimina
  3. Jo vaig anar a la seva presentació de Reus i també va ser increíble :)

    ResponElimina