11 d’abril del 2011

Us ha agradat el capítol 11?

A l'Avi del Toni li treuen la custodia i en Toni es el Toni,per tant intenta buscar una solució.La Cristina es queda sola amb el Lleó per anar a buscar un neuròleg per que li digui que es el que li està passant al Roc,I es fan dos "pikos" que segons el Lleó el primer era de mentida i el segon de veritat.Arriba una persona nova a l'Hospital,l'Alex (que pels qui encara no ho sabíeu es la germana de la Cristina a la vida real),al Bru no li poden posar el nou ronyó perquè no era compatible,i mentrestant li fan un tac al Roc,els metges volen saber si canta de veritat,i al posar la música(una Nadala,perquè li agradaven molt al Roc) resulta que es posa a cantar una altra vegada,però es veu que no es bo que hagi cantat i li han de fer una operació.


Per cert vosaltres amb qui creieu que es quedarà la Cristina? Jo crec que sens dubte amb el Lleó .Quin capitol més emocionant no?? que en penseu vosaltres?


I demà per la tarda passeu pel Blog que hi haurà alguna sorpreseta...

7 comentaris:

  1. El que més m'ha agradat d'aquest capítol és la conversa del Benito amb el Lleó. La veritat és que el Benito és un dels meus personatges preferits de la sèrie, m'està ensenyant moltes coses, quan llegeixo "Si tu me dices ven lo dejo todo..." i surt el Sr Martín, sense dubte veig al Benito.

    ResponElimina
  2. A mi Polseres Vermelles m'agrada molt, i a més en el capitol d'ahir encara em va agradar més perquè jo vull que la Cristina és quedi amb el Lleó perquè és més el seu tipus i jo crec que fan més bona parella. Polseres us vull fer una pregunta, ahir quan el aquell que te les cames paralitzades li vol donar un peto al Lleó és de veritat o ho fa de broma? es que ahir m'ho preguntava i jo crec que es veritat però necessito que vosaltres em doneu la vostra opinió, POLSERES VERMELLES! intensement vius!

    ResponElimina
  3. Joan la mireia la germana de la Joana es diu Alex a la serie em sembla o aixo vaig escoltar jo ;) un petonet, per ceret gran capitol el de ahir!

    ResponElimina
  4. Jo també crec que la Cristina es quedarà amb el Lleó. Ella estima al Jordi pero només com un amic, i està amb ell per oblidar-se'n del Lleó, perquè té por de que ell no senti el mateix per ella o que si algun cop pases algo i la cosa sortis malament, la Cristina podria recaure en la seva malaltia... Gran capítol el de ahir! I segur que en el pròxim tindrem bones noticies per al Roc!!! :)

    ResponElimina
  5. Ualaaaa, el roger li vol dona un capitol al lleo, es gaaaai, k fort no???

    ResponElimina
  6. Pero jo em pensava que el roger ho feia de broma...
    Kuan he llegit el blog de TV3 del cap. 11 m'he quedat de pedra...
    Joan, podries penjar els capitols dels polseres, plis???

    ResponElimina
  7. jo crec k u feia de veritat em vaig kedar de pedra.. :0

    ResponElimina