4 de novembre del 2011

Converses amb... Polseres Vermelles al Zoom Festival d'Igualada!

Ahir a les 8 del vespre a Igualada,al Zoom Festival hi havia un acte molt especial "Converses amb...Polseres Vermelles" on anaven la Llum Barrera i l'Albert Espinosa,juntament amb Sandra Fernandez de Filmax,Jordi Roure de la productora de TV3 de Polseres, i amb ells també hi havia la cordinadora general del Festival,l'Anna Cervera.


Al arribar,ens han dit que per problemes metereològics i de l'Ave,l'Albert Espinosa no podria assistir,i que es tindria que fer a través d' Skype.Abans de que comencés,la Llum Barrera va fer una petita sessió de fotos per la premsa i assistents,ha signat autogràfs...etc amb la seva simpàtia habitual.

Al entrar a dintre la sala,al fer la videoconferencia amb l'Albert,han vist que fallava molt,i s'ha tingut que fer un invent d'alta tecnología jaja,un iPhone amb un micro.L'Albert ens ha dit algunes novetats que encara no s'havien dit, com per exemple...
-Encara ens agradarà més la segona temporada que la primera,i que s'ho està passant molt bé escribint-la
-Hi hauràn més noies
-Tots els polseres de la 1a Temporada els veurém a la 2a

Aquí us deixo un vídeo del que es va parlar i el que es va fer: 


Hem passat una molt bona estona,gràcies a ells per compartir amb nosaltres tot aixó i fer possible aquesta meravellosa sèrie!



10 comentaris: