9 de juliol de 2012

Avui, els Polseres comencen a rodar la 2a Temporada i estrenen Pulseras Rojas a Antena 3

Avui dia 9 de Juliol de 2012 comencen a rodar la 2a temporada de Polseres Vermelles! Com fa 2 anys els Polseres s'han instal·lat a una casa de colònies per passar junts els mesos de gravació, tot i que comencen avui, ja fa uns dies que ho estan preparant. Divendres, al Telenotícies migdia va sortir un video on es veien els polseres assajant i tocant la guitarra a les estones lliures. Aquí teniu el link perquè ho pugueu veure: http://bit.ly/NbtZy5
Que bé que ja comencin a rodar! Ja fa mes d'1 any que no veiem Polseres i segur que tots teniu ganes de veure nous capítols. Recordo que estaran tot l'estiu rodant i la 2a temporada s'estrenara cap a la tardor.Precisament avui, estrenen "Pulseras Rojas" a Antena 3! Serà a les 22: 30h. Al final les veus no son les d'ells però tant fa, la sèrie tindrà èxit igual no creieu? Sé que a molts de vosaltres només us agrada amb català i no ho voleu de cap manera en castellà però així la sèrie la veurà mes gent i tota Espanya veurà que Catalunya té la millor sèrie. 
Us perdreu el primer capítol? Jo no me'l penso perdre! Si vosaltres el veieu ja em direu si us ha agradat. :)Avui és un dia 100% intensament viu!


17 comentaris:

 1. Quína bona notícia! I tant que veure Pulseras Rojas a Antena 3!

  ResponElimina
 2. Quines ganes de Polseres!

  ResponElimina
 3. Joaaan k saps a quina casa de colònies estàaan?

  ResponElimina
 4. Pues jo no veure la sèrie en castella, POLSERES VERMELLES ES I SERÀ SEMPRE DE CATALUNYA!

  ResponElimina
 5. Una cosa, tu hi ets a la 2na temporada de PV?? Gracies!!!

  ResponElimina
 6. Una cosa, tu hi ets a la 2na temporada de PV?? Gracies!!!

  ResponElimina
 7. Gràcies per tornar a obrir el blog ;)

  ResponElimina
 8. 1 cosa... a la web de A3 vaig llegir que si volies també es podia mirar la serie en castellà. S'ha de canviar l' idioma del canal o alguu aixii!

  ResponElimina
 9. Jo u vai vere al canal TNT an castellà amb les seues veus i ja sé com és, per tant, no u miraré avui a antena 3, ja que an català ja lai vis 2 vegades i 1 an castellà, i ja nai tingut prou XDD

  Ara a asperar que surto la segona temporada =)

  ResponElimina
 10. La mireia soritrà molt no, a la nova temporada? I sembla que el Mikel no sortirà gaire perque no sa vist cap informació seva i en el vídieo de tv3 tampoc hi surt la Joanaa... també han de presentar els nous personatges, perk van dir que hi hauria gent nova oi?

  ResponElimina
 11. Oh Joan, ets el millor, fas molt bona feina. Ja se sap on i quan será el pre estrenaa?

  ResponElimina
 12. Joan saps com es diu la casa??es per anar-los a veure o veure si surt algú.

  ResponElimina