14 de novembre de 2012

La banda sonora principal de la 2a temporada de Polseres s'ha enregistrat al Gran Teatre del Liceu

Cada vegada queda menys per la estrena de la 2a temporada de Polseres Vermelles. Ahir, de 11:00h a 14:00h la Orquestra Simfònica del Gran Teatre del Liceu de Barcelona va gravar la música principal  de la 2a temporada de la sèrie. Hi van assistir l'Albert Espinosa, el Pau Freixas i el compositor, l'Arnau Batllé.


Van dir que la banda sonora de la nova temporada tindrà un to mes trist i que els temes cantats s'adaptaràn molt be als protagonistes. 
Al Telenotícies Vespre van comunicar la notícia, si voleu veure una petita part de  com sona la música, cliqueu aquí
Que opineu de la múica, us agrada?

14 comentaris:

 1. A mi no magrada la musica classica

  ResponElimina
 2. Nose si magradara la veritat...

  ResponElimina
 3. Es molt trista,aixo fara que plorem el doble,els polseres ja no son nens,i la majoria dels seguidors tampoc,em crescut amb aquesta serie,ansiosa de veure la segona temporada!

  ResponElimina
 4. aquesta música només escoltant és molt trisa i ja em posa els pèls de punta, els polseres ja no són nens, i molts seguidors tampoc, hem crescut amb ells! Ansiosa de veure la segona temporada!

  ResponElimina
 5. Donc a mi m'agrada, plorarem mes a les ecenes amb aquesta música

  ResponElimina
 6. És una miqueta tristona però la veritat és que és molt bonica però sobretot emotiva, s'hem posen els pels de punta només sentir-la!!
  P.D. Moltissimes gracies joan per tota l'informació que ens poses!! :D

  ResponElimina
 7. No m'acaba de agradar del toot pro vuenu...

  ResponElimina
 8. a mi m'agrada ja que tocu el violi i.... justament es obi que ens posin musica trista ja que ens ensenyaran la "part fosca de l'hospital"...prepareu els clinecss!!!

  ResponElimina
 9. Hola Joan! M'agrada molt el teu blog. M'agradaria demanar-te un petit favor. Voldria que llegisis el meu blog i que em donis la teva opinió. En tot cas, si t'agradés, em podries recomanar. Si no ho vols fer ho entendré. Grácies, i Polseres Amunt!!!

  http://carpediemhistorias.blogspot.com.es/

  ResponElimina
 10. hola joan volia saber quan comença la segona temporada de polseres vermelles, gràcies.
  M'encanta el teu blog XD.

  ResponElimina