4 de febrer del 2013

Que us ha semblat el capítol 17 de Polseres Vermelles?

Que us ha semblat el capítol 17 de Polseres Vermelles? Es el dia de l'operació de la Rym i ella i el Lleó es desitjen sort. El Lleó s'ha de fer una biòpsia però avans de fer-la, gràcies al Toni s'assabenta que el Benito està molt greu, el va a visitar i el Benito li demana que sigui el seu tutor legal i que no demani que li allarguin la vida si no es necessari. El Dr. Josep li comunica que l' operació de cor no ha anat gens bé i que només li queden uns dies de vida.
El Jordi segueix amb les proves per saber que és el bony, es pensa que aviat li donarán l'alta però l'Ignasi sap que encara es quedarà un temps.


El Víctor li demana a la Cris d'anar a viure junts perquè se l'estima molt però en aquell moment li agafa una crisi d'ansietat i torna a ingressar a l'hospital.
La Zoe és una amiga de la Núria, una nena en coma. Demana ajuda al Toni i al Roc per veure si es poden comunicar amb ella. El Toni no ho aconsegueix, però en canvi el Roc apareix de sobte amb un Gorg on la coneix, ella i la seva amiga van tenir un accident i per culpa d'això es quedarà al Gorg per sempre.
El Toni vol tornar a reunir a tots els Polseres per donar suport al Benito però el Lleó acaba dient que el grup ja no existeix. Que creieu que passarà al proper capítol? Es salvarà el Benito?


Aquí teniu el capítol 17 sencer:

28 comentaris:

  1. El Benito es morirà, està claríssim, tornarem a sofrir com a la primera temporada amb l'Ignasi. Ho sé perquè en un vídeo vaig veure com tiraven les cendres d'algú tots els polseres...

    ResponElimina
  2. no entenc el que han posat que passara al proper capitol!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Lu del següent capitol es com l'obra de teatre dels nostres tigres beuen llet

      Elimina
  3. el benito mor seguuurissim!

    ResponElimina
  4. De tots els capítols d'aquesta segona temporada, aquest ha sigut el que més m'ha agradat, vaja, de moment! He plorat moltíssim, el Benito es morirà, està clar... :'(

    ResponElimina
  5. a estat molt be aquest capitol...a mi cuan el lleo s'ananat per veure el benito he flipat per lo bon tiu que es

    ResponElimina
  6. Aquest capítol m'ha agradat moltíssim, he plorat però m'ha encantat..Bueno no es pot dir més sobre aquesta nova temporada és genial i de moment tots els nous capítols que han fet estàn super ben fets i els actors són gradísims. Petonss :D

    ResponElimina
  7. M'ha encantat el capítol, però com sempre.. hem deixat anar alguna que altre llàgrima. Ha estat bastant dur, i el següent té pinta de ser-ho també. El moment Benito i Lleó ha estat emocionant, amb la pell de gallina.
    :D

    ResponElimina
  8. El gorg està al meu poble. vaig veure com ho gravaven <3 en Benito no es pot morir..:'(

    ResponElimina
    Respostes
    1. Suposo que deu ser xulu veure com graven polseres.

      Elimina
  9. M'ha emocionat molt aquest capítol! De moment un dels millors! No vull que es mori el Benito!!!

    ResponElimina
  10. no!!! quina pena que perdem el benito sofrirem com amb l'ignasi:'(

    ResponElimina
  11. el capitol a estat fenomenal pero jo no crec que es pugui salvar en benito aunque tots desitjem que si! perque els metgen han dit que esta molt greu que el seu cor no aguantaria mes de 24 o 48 horas es una mica dificil creure lo contrari encara que en el capitol seguent sorti recordant episodis de ell cuan era mes jove. :(:(:(

    ResponElimina
  12. Sabeu aquell nen que el joan va dir que sortiria al capitul 5?
    Pos crec que sera quan el Lleo de petit va a la planta d'adults a buscar el benito i li diu que la seva mare estava molt malalta.
    Per cert si que deu fer anys que esta a l'hospital el lleo perque als avancos aquell nen fa cara de tenir la meva edat o sigui uns 10 anys.
    I la Núria, la nova amiga del Roc es diu com jo o sigui nuria.

    POLSERES VERMELLES la millor serie

    ResponElimina
  13. M'ha agradat, però la serie em comença ha decepcionar. Més acció, més acció!! Necessito més acció!! M'agradava més l'altra temporada. Bueno, esperem. Tinguem paciència. Segur que tot anirá bé!! El Pau freixes i l'Albert Espinosa mai decepcionen!! Polseres amunt!! Visca Catalunya!!

    ResponElimina
  14. Crec que el Lleó i el Benito són família o al Benito li passa algo amb el pare del Lleó.
    Però, el Benito, potser no ho sap que el Lleó es família seva i es mor sense saber-ho. O potser si i abans de morir-se li diu. ! :/
    No ho se! Esque tinc molta imaginació! :)

    ResponElimina
  15. pobre benito!!!!! jo no vull qu es mori però em temo que si

    ResponElimina
  16. noo... si us plau que no es mori el Benitoo!!

    ResponElimina