20 de febrer del 2013

Un petit avanç del capítol 20 de Polseres Vermelles

El Lleó vol que els Polseres tornin a ser el grup que eren abans, tal com li va prometre al Benito. Però el Jordi no en vol saber res, perquè està convençut que aviat li donaràn l'alta de l'hospital. El Lleó descobreix que la Cris torna a estar ingressada i la cita a una reunió dels Polseres. Abans de la reunió, el Lleó s'embolica amb la Rym. Quan la Cris se n'assabenta, s'ensorra i confessa a l'Eva que sempre ha estat enamorada del Lleó, que no estima el Víctor, i que la seva vida és un desastre. A la nit, la Cris decideix fugir de tot allò que l'aclapara.

37 comentaris:

  1. tatataxaan jajaja quins nervis per saber que passarà!, a veure si aquest dilluns no es fa esperar tant:)

    ResponElimina
  2. crec que serà un capitol molt emocionant, al avanç de la tv es va veure com el Lucas parlava amb el Jordi perque tornes al grup.. espero que torni!

    ResponElimina
  3. CRIS I LLEÓ JUNTS!!! FORA VICTOR I RYM JAJAAJ PERO M'AGRADA MOLT COM ACTUEN

    ResponElimina
  4. Serà un gran capítol! LLEÓ GUAPO

    ResponElimina
  5. quines ganes, joan m'encanta el blog!

    ResponElimina
  6. Buaaaaaah quiinss nerviiis !! Tinc unes ganes de veure el proxim capitol....

    ResponElimina
  7. Això no pinta res bé, no m'agraden els culebrons. Estic fart de la història d'amor del lleó i la Cris. Que tornin junts si no hi ha més remei o que ho deixin estar, pero basta ja!

    ResponElimina
  8. Espero que aixo de que la cris decideix fugir de tot allo que l' aclapara no sigui el que m'estic imaginant; i la nostra noia fagi una tonteria.... La Joana es una gran actriu i la Cris es imprescindible per els polseres; a mi la Laia Costa m'encanta com a Rym i com actora pero espero i desitjo que no acabi amb el LLeo... El lider i la noia han de estar junts! Jo penso que la cris s'ha equivocat amb el victor pero tambe crec que el lleo va ser egoista en part; no va tenir en compte el que ella podia sentir i la va fer fora de la seva vida... El vincle entre ells dos es molt mes fort que la quimica que pugui tenir amb la Rym es la meva opinio. Tal i com va dir el Toni; una perdua increible i una amistad brutal (en el seu cas un amor brutal). Polseres amunt!!! Dilluns arriba ja que no aguanto les ganes de veure com continua...

    ResponElimina
    Respostes
    1. Així es parla!! Tens tota la raó! Jo desde sempre he sigut partdidaria de la parella LLEÓ-CRIS, y no vull que el Lleó es quedi amb la Rym, no tinc res en contra seva, però no m'agrada la parella que fan, em dona molta rabia que ''estiguin'' junts i el petò que li ha donat, que surt a l'avanç, quina ràbia! Vull que la Cris i ell estiguin junts, s'ho mereixen! I a mi també em preocupa moly això de fugir, per haurem de d'esperar encara 3 dies, buuuf seran eterns...
      PD:
      M'encanta el teu blog JOAN!

      Elimina
    2. i tant q si jo tmb stic d'acor
      Mar

      Elimina
    3. Si es que no es comparable; la historia lleo i Cris es brutal; preciosa, magica.... No hi pinta res la Rym alla! Que no treu que m'encanti el personatje, pero no com a parella amb el Lleo! Cris i Lleo x sempre! Ojala la Cris amb la ajuda dels polseres es recuperi, ho esta passant mlt malament i no entenc perque no li deixen parlar amb els seus amics, al cap i a la fi ells la van ajudar la altre vegada a recuperarse... Sigues forta Cris, els polseres et necessiten i nosaltres ho volem veure! Polseres amunt!

      Elimina
    4. Tens raó! jo penso igual.
      Vull qe el lleó i la cris acabin junts però no vull que marxi la rym pq crec qe la laia actua molt be. I tampoc vull qe marxi el víctor pq sembla molt bon xaval però el destí de la cris es està amb el lleó. POLSERES AMUUUNT! :)

      PD: joan, m'encanta el teu blog.

      Elimina
    5. Estaria be que el victor acabes amb la Rym no? Xd el que estar clar es que el que tenen el Lleo i la Cris es dificil de posar amb paraules. Jo crec que el lleo s'ha sent atret x la Rym i la estima pero de una manera molt diferrent; de la nostra noia esta enamorat... Es allo que va dir el Toni al primer capitol al Dani: "el lleo sentia que la Cris el complatava que amb ella al seu costat era mes feliç" ; desitjant veure el capitol de diluns i la conversa del Lucas amb el Jordi; pinta , molt be!

      Elimina
  9. Si, a l'avanç del capítol ja es veu que el Lleó es treu la samarreta davant la Rym (que li dona una bufetada), per tant diguessim que "s'embolicaran"... ;)

    ResponElimina
  10. espero que la cris no es tregui la vida...

    ResponElimina
    Respostes
    1. No!! Siusplauu!! Que no es faci aixo!! :(

      Elimina
    2. noooooooooooo!!!!!!! Despres de lo del benito, l'albert ens ha de deixar ja de morts, com es mati/mori no paro de plorar en tota ma vida...

      Elimina
    3. Jo crec que ho intentara, perque en el video del avanç de tota la temporada es veia a la Cris a la uvi i intubada... Pero tambe sel's veia a la platja o sigui que es recuperara.... Crec que l'intent de suicidi es la onada que deia la doctora que estava arribant!

      Elimina
    4. Nooo! La Noia ha de continuar amb vida!
      Creieu qe polseres tindrà una 3ra temporada?
      jo nidea però espero qe siiii!

      Elimina
    5. Crec que dependra de la audiencia de aquesta temporada.... Pero per el que he sentit dir als actors; la temporada te un final bastant tancat.... Nose pero crec que si la audiencia es bona fins el final, seguiran amb una 3ra! Tambe us dic que hem fa una mica de por pensar que la poden allargar molt mes perque podrien perdre la esencia de la serie; es millor que s'acani a temps que no que se la carreguin! Polseres amunt! Cris i lleo xsempre!

      Elimina
  11. esperant amb moltes ganes!!!

    ResponElimina
  12. No m'ho puc creure!! Estic desitjant que arribi el nou capitol!! ♥ Vull que la Cris i el Lleó tornin a estar junts!!♥
    ★☀Visca el Polseres i Visca Catalunya!!☀★

    ResponElimina
    Respostes
    1. no se qi ets anònim/a però tens raó, penso igual qe tu

      Elimina
  13. Ja vull que sigui dilluns un altre cop!!!!!
    Segur que el Jordi té càncer i torna a ingressar!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. però si esta claríssim!

      Elimina
    2. Jo crec que té càncer de cervell per això pot parlar i veure a l'ignasi

      Elimina
    3. Si jo tambe crec que el te al cervell i que en el fons ell ho sap; perque es el primer que pregunta als metges si podria tenir el tumor al cervell. Tinc moltes ganes de veure una abraçada Lider, segon lider! Era una amistat molt bonica abans...

      Elimina
  14. Quines ganes de que sigui dilluns! Ojala es retrobin !! On creieu que es veuen la Cris i el Lleo? perque ella esta aillada no? El Jordi ha de reaccionar; creieu que els polseres sabran que veu a l'ignasi? Com creieu reaccionara el LLeo si finalment es confirmen les sospites de que la Cris intenta suicidar-se? Dilluns arriba ja!!! Polseres amunt!

    ResponElimina
    Respostes
    1. quantes preguntes!!!!
      jo crec que si el lleo s'entera de qe la cris es vol suïcidar, la ajudara i qi sap, potser tornan junts (probablement), i llavors el lleo estarà en una situació difícil!
      qe arribi el dilluns! tic, tac, tic, tac!

      Elimina
  15. Ara mirant una mica moments de la primera temporada; he trobat una casualitat que no me'n havia adonat... Pero la primera vegada que vem sentir la canço " la realitat" de terapia de shock va ser quan el Lleo converteix al Ignasi amb un polsera i l'altre dia va sonar en el moment en que Lleo comença a cumplir la promesa de tornar a unir els polseres!! Aquesta serie m'apasionaaaaaaa ! Polseres ben amunt!!!!!!!!!!!!!!

    PD: M'encanta el blog joan! Felicitats per les visites; aquest pas arribes al milio abans de acabar la temporada!

    ResponElimina
  16. pobre kris... :( morirà...

    ResponElimina