8 de gener del 2013

Avui, els Polseres han presentat la segona temporada als Matins de TV3

Avui, la Joana, l'Àlex, l'Igor, el Marc, el Nil, l'Andreu Rifé i l'Albert Espinosa han presentat la segona temporada de Polseres Vermelles al programa "Els Matins" de TV3! Com tots sabeu, tots els actors són molt amics entre ells i l'Àlex ha dit que volen llogar un apartament per estar junts. Unes de les notícies mes destacades també ha sigut quan han parlat de la nominació als Premis Gaudí per l'Àlex i el Nil com a millor protagonista masculí, i avui l'Àlex ha estat nominat a millor actor revelació als premis Goya! I l'Albert també ha parlat d'un actor nou, el Noah. Si voleu veure tota l'entrevista sencera, cliqueu aquí.


No us la podeu perdre, hi surt un petit fragment del primer capítol de la nova temporada on el Lleó marxa de l'hospital perquè li han donat l'alta i es despedeix del Benito!


L'Andreu Rifé també ha cantat la seva canço "Fil de llum" que sortirá a la 2a temporada, si el vols veure clica aquí.


Ah, i si no vau guanyar les entrades per anar a la preestrena de la 2a temporada de Polseres, podeu venir a l'entrada de l'Auditori de Barcelona aquest dijous a les 20.30 i veuràs l'arribada dels polseres i altres actors i presentadors de TV3 a la catifa vermella! Per més informació clica aquí.

13 comentaris: