2 de gener del 2013

Els guanyadors del concurs "Guanya 25 cromos per l'àlbum oficial de Polseres Vermelles" són...

Aquí teniu els 8 guanyadors del concurs: Guanya 25 cromos per l'àlbum oficial de Polseres Vermelles!  Moltes felicitats a tots! Aviat em posaré en contacte amb vosaltres via twitter. M'hagués agradat tenir cromos per a tothom perquè us els donaria però no ha pogut ser aixi. M'han agradat tots els tweets però heu participat al concurs unes 100 persones. Si no has guanyat no pateixis, mes endavant hi hauran mes concursos!

12 comentaris:

  1. felicitats als guanyadors!

    ResponElimina
  2. Jo no he pogut participar pero bueno... moltes feliictats

    ResponElimina
  3. Felicitaaaats, esta be aixo de fer concursosna twitter fesne mes jejej

    ResponElimina
  4. m'encanta polseres vermelles gracies a aquesta serie he après el valor que te l'amistat i que ens hem de cuidar molt per tenir una bona salut. El que mès m'agradaria al món es coneixer a tots els actors de polseres!!!adeu i gracies per canviar-me la vida!

    ResponElimina
  5. Jo tampoc he guanyat, però no importa. No totes les vegades tenim que sortir guanyant... Moltes felicitats a totes aquelles persones que han guanyat, s'ho mereixen, els textos estan molt, però que molt ben escrits! :)

    ResponElimina
  6. Joan, faràs més concursos per guanyar cromos per l'album?? Es que me quedat pobre de cromos!!! Peetons :)

    ResponElimina
  7. Moltes felicitats als que heu guanyat! Una cosa Joan, pots fer algun concurs per guanyar una polsera vermella? Gràcies:)

    ResponElimina
  8. holaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

    ResponElimina