8 de gener del 2013

Nous personatges de la 2a temporada de Polseres Vermelles

Avui mateix la pàgina web oficial de Polseres ha publicat un nou apartat on hi surten nous actors que apareixeràn a la 2a temporada de Polseres! Aquí teniu el que han posat!

Rym (Laia Costa)
Té 18 anys i és la nova companya d'habitació del Lleó. El càncer de mama que té i el seu caràcter indomable faran que entre tots dos es creï una relació molt especial.

Kike (Albert Prat)
És el germà de la Rym. Està molt preocupat per la malaltia de la seva germana, amb qui té una gran complicitat. Sovint va a l'hospital a fer-li companyia.


Víctor (Àlex Maruny)
És el xicot de la Cris. Es van conèixer a França, quan ella hi va anar a estudiar dansa, i van compartir pis. El noi n'està molt enamorat i té plans de futur per a tots dos.

Dra. Marcos (Caterina Alorda)
És la metge que tracta la Cris de l'anorèxia. La vam veure a la primera temporada, però a la segona hi té un paper més destacat. És dura i inflexible amb la Cris.

Eva (Elia Solé)
És la companya d'habitació de la Cris. És una noia enigmàtica i molt perspicaç, que de seguida s'adona del problema de la Cris. La seva influència tindrà conseqüències.

Dani (Noah Manni)
Té 12 anys i una malaltia que li impedeix créixer. A l'hospital li fan un tractament per allargar-li els ossos que ell suporta amb molta valentia. És un gran fan dels "polseres".

Lucas (Abel Rodríguez)
Té 11 anys i una malaltia que es coneix com la dels "ossos de vidre", que fa que se li trenquin amb facilitat. També admira molt els "polseres", i el seu preferit és el Jordi.

Mariona (Paula Vélez)
Té 10 anys i trastorns respiratoris que l'obliguen a anar sempre amb una màscara d'oxigen. Però això no li impedeix ser la companya d'aventures del Dani i el Lucas.


15 comentaris:

  1. Sera molt diferent aquesta temporada....

    ResponElimina
  2. Tinc tantes ganes de veure el primer capítol..

    ResponElimina
  3. La Rym és guapísima, segur que acaba liada amb el Lleó

    ResponElimina
  4. Tens raó segur que acaba liada amb el Lleó!Però jo vull que la Cris i el Lleó estiguin junts!Sinó perquè va servir aquell petò en l'ultim episodi?Buah! Tinc une ganes de que sigui dilluns que bé!
    Pd:Molt xulo el blog és el primer cop que hi entro!

    ResponElimina
  5. La Rym no va ser actriu a Bandolera de Antena3?

    ResponElimina