28 d’agost del 2012

Els guanyadors de la 3a edició del Concurs guanya una Polsera Vermella són...

Molts de vosaltes segurament esteu impacients per saber si sou un dels 10 guanyadors de la 3a edició del Concurs: Guanya una Polsera Vermella!
El concurs ha tingut molt èxit i molta competència. Van ser acceptades 100 fotografíes que tenien de demostrar que els hi agradava el blog de Polseres Vermelles de Joan Pons, i a més a més es tenía de veure que era estiu. Un cop més he de donar les gràcies a tots els participants, si fos per mi guanyarieu tots però només tinc 10 polseres. En total les fotos han tingut més de 12.000 vots! Les votacions es van tancar ahir a les 12 de la nit. Ara el moment que tots estaveu esperant:

Els 10 guanyadors són...

1- Candela Carretero, 601 vots

2- Marina Ferrando, 480 vots

3- Janet Montaña, 478 vots

4- Maragda Falip, 477 vots

5- Lidia García, 461 vots

6- Erik Hlushko, 401 vots

7- Marta Arribas, 382 vots


8- Paola Fernandez, 379 vots

9- Marta Lacasa, 374 vots

10- Princess Romero, 361 vots

Molt aviat em posaré en contacte amb els guanyadors.

24 comentaris:

  1. Joder, jo deixandome la pell per ganar..pero que a ultima hor auna et superi. ADV. Bf me vull morir. Yo la volia pf:'(

    ResponElimina
  2. trobo que era millor que ho haguéssis decidit tu, els 10 guanyadors. hi han fotos que crec que no mereixen ser guanyadores pel poc treballades que estan i hi han concursants que s'ho han trebellat molt més i que no han guanyat.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Tens rao , pq mola gent te mil amics al face i s'aprofita...jo no en tinc gaires...i ma mare m'ha tingut que ajudar:S!
      Jo tambe la volia guanyar i porto ja el any passat i aqeust i res....
      Joan el proxim cop fes-ho aixis plis...

      Elimina
    2. Es veritat,hi ha gent que té molts amics.Jo tinc casi 200 i només 20 han votat la meva.Si us plau Joan el próxim cop fes-ho d'aquesta manera.Gracies.

      Elimina
    3. yo penso com la miree crec que hi havia fotos millors i que s'han quedat fora, hi ha d'altres poc treballades que han guanyat.

      Elimina
    4. tota la raó!!! Jo n'he vist de fotos moltisimas mes currades, i especialment la primera O.o

      Elimina
  3. Moltes felicitats a tots els guanyadors/es:)

    ResponElimina
  4. moltes felicitaaaats a tots!

    ResponElimina
  5. moltes felicitats a tots els guanyadors!

    ResponElimina
  6. Jo també crec que n'hi han que no es mereixen guanyar... Hi havien moltes altres fotos que crec que es mereixien més el premi... Podries haver fet com un o dos eleccions teves per les més currades a part de les que tenien més vots:) Però igualment, felicitats als guanyadors/es!:)

    ResponElimina
  7. no veieu que el joan no ho pot elegir? la gent que no elegis s'enfadaria amb ell i diria: pk as agafat aquell i no el meu? i coses aixi, no?

    ResponElimina
  8. no perque nosaltres l'entenem al joan, pero no es massa just prefereixo que o trii ell els vots, molta gent s'ha deixat la pell i no els han botat perque ja amics al face k so pasen per el forro si els o preguntes k et botin per aixo trobo k es mes just k o trii el joan perk jo em vai sorprendre quant va dir que es feia amb mes bots...

    ResponElimina
    Respostes
    1. ya veus.. la majoria diuen que ja ho votaran i despres res... per aixo, injusticia..:(

      Elimina
  9. Jo tambe penso com la majoria !! Joan , per la proxima vegada o en lloc de 10 guanyadors en posas mes o fes tu les votacions .

    Molts dels participans no tenen 800 o mes de 1000 amics que els pugin ajudar i no tenen ninguna posibilitat per guanyar i tenen el mateix dret que els que tenen molts amics , mes els amics dels amics ............. jo no ho trobo gens just :(

    Espero que per la proxima vegada ho posis mes facil perque sino estarem un altre vegada igual , guanyaran els que tenen moltisim amics , cuan hi han fotos que realment tindrian que haber guanyat i amb diferecncia !!

    De totas maneras , moltas felicitats als guanyadors , pero , tambe vull felicitar als que no han guanyat perque s'ho mereixen tambe , aixi que .......... als no guanyadors , felicitats per el treball que heu fet !!

    ResponElimina
  10. dons a mi m'agraden totsss

    ResponElimina
  11. Realment, sense enganyar, penso sincerament que els concursos no haurien de ser aixi. Com diu molta gent, tota la raó, molta gent no té tantissims amics com per poder guanyar vots.. Haurias de votar tu, Joan:) Seria mes just. Amés, veient el guanyador (no mi fico pas amb ella), aveure, 800 vots allò...:/ Segur que te gairebe 2000 amics o inclus mes, perque es molt dificil tants vots..
    i no nomes ho dic per al primer, els altres igual, pero poder que tants no en tinguin..
    el primer, amb tota la bona fe del mon, no el trobo res de l'altre mon, una foto de una noia amb una cartolina.. es lo tipic! per aixo em sorpren tants vots :S

    ResponElimina
  12. Felicitats als guanyadors, espero tenir molt sort al proper sorteig

    ResponElimina
  13. Hola. Opino lo mismo que Miree Eliot y el Anónimo de las 18:27: tenías que haber elegido tú, porque sin menospreciar a los ganadores los cuales felicito, han habido fotos y montajes super currados, muy buenos y una delicia verlos, vamos. Está claro que los "me gusta" no hacen justicia a las buenas creaciones y fotos originales, porque ¿quien puede competir con un perfil que tiene 100/200 o vete a saber cuántos contactos? O peor ¿quien no tiene hoy dia tal cantidad de amigos por Facebook? Quien tenga unos 15 o 20 no tiene nada que hacer, a pesar de que tener 1000 amigos no es tan normal. Claramente con tantos votos es asi: han pedido a su larga lista de contactos que les votaran pero ¿de verdad les gustaba la foto? Insisto, deberias haber elegido tú a gusto personal. Felicidades a los ganadores y pulseras arriba para los que no ganaron. Espero que el próximo sorteo sea como bien te ha dicho la mayoria, que ya ves, no pueden estar equivocados.

    ResponElimina
  14. Ay, ay, ay... Siempre he dicho que en España no se aprecia ni valora el arte, en todas sus formas y colores. He aquí un ejemplo. Lástima a tenor del resultado.

    Yo he participado y con tan solo 60 votos, lejisimos de los ganadores. ¡Qué barbaridad! Pero ¡¡600 votos!! contra eso no hay quien pueda. No nos engañemos: todo funciona con la lista apabullante de amigos que tengas y como ya han apuntado, no es justo pues no se valora lo que en las bases del concurso se detallaba. En mi caso dependia de la buena tecla de desconocidos dispuestos a apreciar, al menos, algo bonito, original... La foto tipica de mostrar un cartel ya me parece tan clásica, y facilona que hasta cansa... Ley del mínimo esfuerzo.

    Se pedía originalidad y algunos no la tenían. Pero bueno, por probar y participar, nada perdía.

    Felicidades a los ganadores, gracias a quienes gastaron un segundo por votar mi foto (firmada como "Silvia Filóloga") y como han dicho ya, a los no ganadores igual felicidades porque muchos han hecho un trabajo maravilloso. Me quedo con eso. ¡¡Pulseras arriba para tod@s!!

    ResponElimina
  15. A mi me gustan todas las fotos ganadoras!

    ResponElimina
  16. Primer de tot, felicitar als guanyadors/es! Simplement dir que crec quu hi han fotografies que estan molt mes currades que moltes de les que han guanyat, i crec que no es gaire just ja que si suposem que un te 800 amics agregat i un altre en te 200 te me probabilitats el de 800 que laltre aixi que...Jo hi he paricipat i mu vaig currar moltssim i no crec que ho torni a fer...:$ Si llegeixes el meu comentari respon siusplau (Joan)

    ResponElimina