3 d’agost del 2012

"Pulseras Rojas" a la revista TP

Al número 2.418 de la revista "TP" ha sortit un reportatge de 2 pàgines titulat: " La nueva vida de los Pulseras Rojas" hi han moltes coses interessants, com per exemple que a la segona temporada els polseres passaràn un 75% del seu temps a l'hospital i un 25% a fora.
He escanejat les pàgines perquè ho puguis llegir sense anar a comprar la revista. 


6 comentaris:

  1. e dixat de lligir pq me quedo ciega! hahaha molt bona la idea! =)

    ResponElimina
  2. M'agrada molt seguir tenint informació de polseres vermelles encara que ara no la emetin per tv3. M'agrada molt el teu blog, Joan. Així els grans fans de PV podem passar més depressa la espera de la segona temporada.
    POLSERES AMUUNT!!
    Un Petó,

    Elisabeth. :)

    ResponElimina
  3. Cuesta mucho leerlos, pero bueno... Me gusta la idea de 5 temporadas, a una cada 2 años. Ni muy larga ni muy corta. Pulseras es una serie en verdad muy vitalista, en todos los sentidos, y no solo en las enfermedades que afrontan los chavales. Mira a la vida con fuerza y apego. Así deberiamos hacer todos. Enhorabuena por el blog, me va gustando lo que voy viendo. ¡¡Pulseras arriba!!

    ResponElimina
  4. Joan, no es pot llegir ni que cliquis al damunt de les imatges... no ho sé pero podries intentar de posar-ho d' alguna manera més gran. Mercii!

    ResponElimina